2777
2789
عنوان

نزدیک سه ماهه چیز قندی نخوردم دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 57 پست

من دو هفته پیش رژیم بدون قند گرفتم

روز 5 قندم بقدری افتاد که نمیشد راه برم ی سر هم بالا میاوردم خواهر نزدیک بود برم تو کما😂😂

5 روز هیچ قندی نخوردم نه مصنوعی نه طبیعی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی باعث میشه پوست اینا خوب شه 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

من همین روتین رو برای زندگیم دارم 

ولی هر ۲۱ روز یک بار یک وعده ی تقلب دارم. 

در طول روز های عادی هم از مقدار محدودی توت، خرما، انجیر، میوه های خشک و …. استفاده می‌کنم. 

کلمپه های اصل کرمانی هم اگر واقعا بدون شکر و فقط با خرما باشن بعضی وقت ها خیلی نجات دهنده هستند. 

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 
خیلی ۱۲ کیلو کم کردم

واو 😍 ماشالله به این اراده ، دمت گرمممم ، بنظرم در حد یک تیکه در روز مشکلی نیست اگر به وزن ایده آلت رسیدی 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

بخوراینطوری اسیب میزنی ب بدنتمن‌گاهی یک هفته ای قطع میکنم

نه قند مصنوعی هیچ آسیبی نمیزنه . فقط سالم خوری مث میوه سبزیجات گوشت مرغ مغزیجات خرما توت کشمش و گردو و ... 

واو 😍 ماشالله به این اراده ، دمت گرمممم ، بنظرم در حد یک تیکه در روز مشکلی نیست اگر به وزن ایده آلت ...

هنوز ۱۰ تا اضافه دارم 🥲🥲انقد دلم فست فود میخواد

بخوراینطوری اسیب میزنی ب بدنتمن‌گاهی یک هفته ای قطع میکنم

در این رژیم صرفا مواد افزودنی و قند مصنوعی حذف میشه. 

نه تنها ضرری نداره بلکه پاکسازی و سلامت پوست و بدن رو هم به همراه داره. 

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 
نه قند مصنوعی هیچ آسیبی نمیزنه . فقط سالم خوری مث میوه سبزیجات گوشت مرغ مغزیجات خرما توت کشمش و گردو ...

چرا عزیزم

بدن نیاز داره

من خودم رژیم داشتم لاغرشدم

خودم ب شخصه گاهی افت فشار میگرفتم

چندبار سرم زدم

بخدا اشتباهه

وقتی اومده توذهنت بعد ۳ماه بخور

اگ ۲روز بود میگفتم نخورررر خودتو با ی چی دیگ گول بزن

دنیا دوروزه چرا انقد سختش میکنین