2777
2789

بابام خونه رو دویست تومن رهن داد تا مخارج عروسی رو جور کنه

حالا مستاجره پنج ماهه میشینه.دیشب زنگ زده به بابام که من خونه خریدم فردا پول رهنمو بدین باید زود پول اونی که ازش خونه خریدمو بدم

بابام گفت من تازه مجلس دخترم بوده پول ندارم رهنتو بدم

گفت من خونه خریدم همین فردا پس فردا باید بقیه پول خونه رو بدم و باید پول رهنمو بدین

بابام گفت ندارم و کاش قبل اینکه خونه بخری بهم میگفتی که منم پولامو جمع و جور میکردم از یه جایی برات جور میکردم ولی الان مجلس دخترم بوده ندارم

مرده با دعوا گفت که اگه قرار به دروغگوییه که منم دروغ بگم مگه میشه آدم دویست تومن پول نداشته باشه و سریع فردا یه مستاجر دیگه پیدا کن از اون پول رهن بگیر بده به من

بابام گفت دروغی ندارم بیا کارت عروسی رو برات بفرستم خودت تاریخشو ببین و من رو مستاجر حساسم خونه رو به هر کسی نمیدم.هر بار خونه خالی میشه تا چهار پنج ماه خالی میمونه تا مستاجر باب میلم پیدا کنم.نمیشه که یک روزه به هر کس اومد خونه رو بدم

ولی مرده زیر بار نرفت و از دیشب ده بار زنگ و پیام داده که زود پولم بده وگرنه خونه ای که خریدم از دستم میره.

مامانم النگو و سرویس داره حالا بابام به مامانم گفته فردا برو طلاهات بفروش پول مرده رو بدم

به نظر من کار اشتباهیه ولی چیزی نگفتم بهشون.انقد اعصاب بابامو خورد کرده گفتم ولش کن طلا بفروشن پولشو بدن بره گمشه

قرارداد داره دیگههه ، تا سر سال که تموم شدن قرارداده حق نداره طلب پول رهن کنه!!!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه قرارداد ندارین؟؟

چرا زیر بار ظلمش میرین؟

تا یه مستاجر جدید پیدا نکردین رهنشونو ندید

اگه داشتین میگفتم اونام پول لازمن،بدید برن

ولی هم برخوردشون خیلی بد بود هم حیف طلاهای مامانته

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

قرارداد داره دیگههه ، تا سر سال که تموم شدن قرارداده حق نداره طلب پول رهن کنه!!!

دقیقا.بابامم بهش گفت ما قرارداد داریم و باید حالا حالاها بمونی اگه پول لازمی خونه ای که خریدی رو بده رهن پولتو جور کن

ولی مرده انقد نفهمه باز حرف خودشو میزنه اصلا انگار حالیش نمیشه

جالبه انقد شغل و موقعیت اجتماعی خودشو خانومش خوبه که بابام فکر کرد آدم فهمیده ایه خونه رو داد بهشون

مگه قرارداد ندارین؟؟چرا زیر بار ظلمش میرین؟تا یه مستاجر جدید پیدا نکردین رهنشونو ندیداگه داشتین میگف ...

خودش گفته من همین فردا میرم برات مستاجر پیدا میکنم رهنو از اون بگیر بده به من

ولی بابای من رو مستاجر خیلی حساسه چون چند بار خیلی مستاجرا اذیتش کردن و اجاره نمیدادن و...

قبل از اینکه خونه رو به این آقا بدیم خونه سه چهار ماه خالی بود که مستاجر خوب پیدا شه

بابام میگه نمیتونم به کسی که بنگاه یک روزه پیدا کنه بیاره اعتماد کنم معلوم نیست کی باشه و باز اذیت نکنه و جمعیتشون باید کم باشه و این حرفا

دقیقا.بابامم بهش گفت ما قرارداد داریم و باید حالا حالاها بمونی اگه پول لازمی خونه ای که خریدی رو بده ...

میگن تحصیلات شعور نمیاره من جای پدرتون بودم میگفتم هر چی میگی برای خودت میگی ، میخوای بمون میخوای نمون من تا سر سال پول ندارم ، پولم سرمایه گذاری کردم اصلا دلم خواسته ، زنگ هم بزنی قرارداد دارم میرم ازت شکایت میکنم 😒😒

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

میگن تحصیلات شعور نمیاره من جای پدرتون بودم میگفتم هر چی میگی برای خودت میگی ، میخوای بمون میخوای نم ...

بابام باهاش اروم حرف زد اونم بدتر قلدر شد.گفتم شماره من یا داداشمو بده مستاجر بگو خونه مال بچه هامه مشکلتو با اونا برطرف کن تا ما خودمون جوابشو بدیم.زاضی نمیشه

خب مستاجری که اون پیدا کنه شاید باب میل بابای من نباشه.اون وقت چی میشه؟

صاحب خونه پدر شماست 

باید با هم کنار بیاید بعدم مستاجر پیدا بشه همه پول که نمیشه بگیره یه مقدار میمونه تا روز تخلیه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
بابام باهاش اروم حرف زد اونم بدتر قلدر شد.گفتم شماره من یا داداشمو بده مستاجر بگو خونه مال بچه هامه ...

حیف که پدرتون خیلی محترمه هر چی ما بگیم انجام نمیده😅