2777
2789

سر یه مسئله ای دوروزه باهاش حرف نمیزنم اونم اصلا ب رو خودش نمیاره و فک کنم خوشحاله ک باهاش قهرم

امروز از صبح ک بیدار شدم ندیدمش سرکارم نبود رفته بود بیرون 

اصلا پیام یا زنگم نزدم بعد ظهر تشریف آورد ساعت ۲ اومد خوابید دوباره ۴ رفته هنووووز نیومده بعد زنگ زدم میگم کجایی میگه ارایشگام 

منم شاممو خوردم سهم اونو گذاشتم اونور 

خستم کرده بخدا ن پول بهم میده ن وقتی خونس حرف میزنه یا تو گوشیه یا خوابه ن منو جایی میبره باورتون میشه یک ماهه رنگ خیابون رو به چشم ندیدم حتی الکی نمیگه بیا یه دور بزنیم هروز غروب خودش میره 

نه محبتی میکنه نه چیزی بعد زنه میره خیانت میکنه میگن چش بود منظورم الان این نیست ک خیانت کنم من خودم متنفرم ازاین کار کلی گفتم 

حالم خیلی گرفتس پری ام شدم اصلا محلم بهم نمیده فقط منتظرم بیاد یه دعوای خوب باهاش بکنم

واسه مادر شدنم میشه صلوات بفرستی🫠

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جای جر و بحث پاشو ارایش کن ب خودت برس لباس خوشکل بپوش وقتی اومد تو محلش نده  بفهمه ریس کیه خخخ 

برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات،،، لایک کنید براتون صلوات بفرستم
توهم محلش نده و تنها برو بیرون،مثل خودش

کسی نیست باهاش برم خونمونم شهرکه خیلی دوره ب خوده شهر باید ماشین بگیری بری اسنپم نمیاد اینجا 

شدم یه مترسک تو خونه برا اشپزی کردن آقا و عروسک جنسیش 

جای جر و بحث پاشو ارایش کن ب خودت برس لباس خوشکل بپوش وقتی اومد تو محلش نده بفهمه ریس کیه خخخ

انقد منو بی ارزش کرده ک حتی حوصله این کاراهم ندارم هیچی ام کم ندارم ولی نمیبینه منو