2777
2789
عنوان

خدارو به چی میشناسید

114 بازدید | 21 پست

خودم یه شخصیت مهربون و در عین حال سختگیر 

مثل والدی که میخواد بچشو رشد بده 

میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مهربونی

زیبایی

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                     آقایون محترم، اگه میبینید باهاتون توی تاپیکی صحبت میکنیم لطفا دیگه درخواست ندید!

من به این نتیجه رسیدم یکسری عدالت ها دست خودمونه یکسری دست خدا

منم به این نتیجه رسیدم خدا با ظالم هاست 

خدا با داراهاست 

خدا مال ما نیست مال کساییه که خوشن 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

منم به این نتیجه رسیدم خدا با ظالم هاست خدا با داراهاست خدا مال ما نیست مال کساییه که خوشن

نمیدونم عزیزم چی بگم 

فقط فهمیدم دلت خیلی از این دنیا پره 🖤 

امیدوارم که حالت خوب بشه گلم ❤️

نمیدونم عزیزم چی بگم فقط فهمیدم دلت خیلی از این دنیا پره 🖤 امیدوارم که حالت خوب بشه گلم ❤️

دیگه دنبال حال خوب نیستم 

گور بابای دنیا و بهشت وجهنم و مملکت دروغ و ریا و تزویر

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

به نام خدایی که منو ایجاد کرد این یک معجزست موجودی چون من را آفرید🤗🤗 پس خیلی خفنه از این ویژگیش خو ...

خیلی باحالی

این که خودتو انقدر دوست داری عالیه 

تو هیچ وقت از این دنیا ضربه نمی‌خوری 👌💪❤️