2777
2789

ظهری تک زنگ زد برگشتم زنگ زدم میگم چرا قطع کردی میگه من گوشی رو خیلی نگه داشتم جواب ندادی درحالی که مبایلم دستم بود

عادت داره از سرکار که میاد گوشیشو خاموش میکنه میخوابه  بیدار که میشه روشن میکنه 

دیدم از ساعت بیدار شدنش خیلی گذشته زنگ زدم دیدم روشنه گوشیش میگم خیلی وقته بیدار شدی اولش گفت نه گفتم آخه گوشیتو روشن کردی میگه آره بهت اس دادم نیومده میگم نه بعدش میگه حتما تو خواب اس دادم 

گفتم برو بخوابت برس خدافظ  تلفنو قطع کردم 

الان به قدری حرصیم که دلم میخواد سرمو بکوبم به دیوار 

اینم بگم عقدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منت نکشیدم فقط الان به شدت عصبیم از دستش

تو عقد باید خودتو بگیری زنگ نزنی مخصوصا وقتی خونست؛وقتی مریضی که دیگه هیچی خیلی بیشتر باید محل ندی تا خودش بیاد طرفت

پسرم ❤❤😍😍😘😘
تو عقد باید خودتو بگیری زنگ نزنی مخصوصا وقتی خونست؛وقتی مریضی که دیگه هیچی خیلی بیشتر باید محل ندی ت ...

اخه وقتی خودش مریضه من همش بهش زنگ میزنم تا دکتر باهاش میرم ولی انگار عین خیالش نیست 

مردا مثل ما زنا پیچیده نیستن 

هر حرفی که داری رک و پوست کنده بگو یا بپرس 

میتوتستی از همون اول بگی جرا یه زنگ نزدی حالم رو بپرسی 

یا میگفتی من ازت توقع داشتم که چون مریضم یکم بیشتر بهم توجه کنی و حالم رو بپرسی 

بعد ببینی واکنشش چیه 

اون الان اصلا نمیدونه که تو حتی دل خوری 

مردا مثل ما زنا پیچیده نیستن هر حرفی که داری رک و پوست کنده بگو یا بپرس میتوتستی از همون اول بگی جرا ...

قبل این که مریض بشم  هرروز بیرون بودیم مراب زنگ میزد الان که مریضم خودشو زده به کوچه علی چپ

اخه وقتی خودش مریضه من همش بهش زنگ میزنم تا دکتر باهاش میرم ولی انگار عین خیالش نیست

والا الان تاپیک روز زن رو دیدم از شما؛ماشالا روش زیاده شوهرت تو هم ببخشید آویزونشی همش؛کسی که تو عقد برای زنش هدیه روز زن نگیره یعنی خیلی رو داره.اون پرو پروهاش میخرن تو عقد

پسرم ❤❤😍😍😘😘