2777
2789

بچش خیلی استرسی هست و عصبی بسیار با یچه های دیگه درگیر میشه و یه مدتیه تو درس هاش افت کرده. منم بارها باهاش صحبت کردم و حتی تنبیهش کردم در حد مثلا محروم کردن.با مادرش صحبت کردم علت استرسش را جویا شدم جواب خاصی نداده.

الان مادرش افت تحصیلیش رو از چشم من می بینه هر روز پیام میده به بچه ی من سخت بگیرید.چی جوابشو بدم؟؟ 

یه جواب کوبنده می خوام که تا آخر سال براش بس باشه.

فکر می کنن معلم باید با چوب برنه تو سر بچه.بچه ای که خودشون نمی تونن کنترلش کنن.

بگو خانوم مشکلات تو خونه آتون رو ددست کنید

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا فک میکنید تقصیر شما نیست و دلیلش رو جویا بشید منم دقیقا ی ادم فوق استرسی بودم و هی خواستم از مشاور مدرسمون و معلمم کمک بخوام چرا نمیتونید در کنار تدریس بفهمید چشه چرا ی بار باهاش حرف نمیزنید اینا برای من الان بیماری شدن و اون روزا خیلی قابل درمان بودن با مادرش صحبت کن و بیشتر از اون با خود بچه

بلاکش کن ارامشت مهم‌تره

اصلا اولیا نمیتونن هر دقیقه به معلم پیام بدن

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

با توجه به رشتم با اینکه توی مبحث کودک تخصصی ندارم

این بچه مطمئنن مشکل داره 

اختلال یادگیری یا چون میگید پرخاشگره شک به سمت سلوک میره

مستقیما کاری نکنید به نظرم

با مدیر مدرسه اگر پیگیر هست صحبت کنید

بگید این بچه مشکل داره باید روانشناس کودک ببینه

یا مشاور اگر توی مدرسه دارید بگید این بچه یه مشکلی داره

زنگ بزنن مادر پدرش

بیان

بگن این بچه خیلییی پرخاشگره احتیاج داره به یه روانشناس کودک

مدیر اگر بگه شاید جدی بگیرنش

اما اگر خودتون میخواید بگید

با ناظم هماهنگ باشید

یه جوری مودبانه بگید تمرکزی نداره من حواسم بهش هست ولی توی فضای مدرسه به شدت پرخاشگره و ناظمش از دستش شاکیه

بعدم بگو میدونم ک شما پیگیر هستید گفتم بگم چون دانش اموز اینطوری داشتم پیش روانشناس کودک بردن خوب شد درسش

اینطوری تشویقش کن بچه رو ببره

به نظرم شما معلمین و تا اخر سال قراره با این بچه و مادر ارتباط داشته باشین اینکه دنبال یه جواب دندان شکن باشین درست نیست 

حتما مجابش کنید بچشو ببره پیش روانشناس یا مشاور ،فک میکنم آموزش و پرورش ها دارن مشاور 

سعک کنید اعتماد بچه و مادرشو جلب کنید تا اگه مشکلی هست به شما بگن 

به هر حال فک میکنم وظیفه معلم فقط درس دادن نیست 

آموزش و پروروش با همه 

جوانی ام به مو رسیده😔😔

وا تنبیه؟این روش معلمی درست نیس عزیزم سعی کنید جای تنبیه بچه رو تشویق کنید اگه درست نشد با پدرش تماس بگیرید مشکلش رو حل کنند 

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      
بچه این وسط گناه داره و آسیب می‌بیند بهش بگید من هم مثل شما دوستش دارم و نگرانشم بگید بهتره با یه مش ...

من بهش گفتم بهتره قبل اینکه که به فکر درسش هستید به فکر درمان استرسش باشید ببینید منبع این همه استرس و عصبانیت چیه.آخه من معلم که چهل تا دانش اموز دارم روانشناس که نیستم مادرش باید بدونه بچه چشه.هر چند می دونم علت اینه که مادر آموزش محوره و می خواد بچش دانش خوبی داشته باشه حتی اگه نابود بشه از نظر روحی

با توجه به رشتم با اینکه توی مبحث کودک تخصصی ندارماین بچه مطمئنن مشکل داره اختلال یادگیری یا چون میگ ...

ممنم همینطور بودم توی دوره دبیرستان خیلی شدید از همه کمک میخواستم بابت این مشکلم الان رفتم روانشناس نقص توجه دارم و وسواس فکری عملی اما الان ب سختی دارم سعی میکنم درمانش کنم ولی اون موقع ها خیلی راحت تر میشد درستش کرد:) 

با توجه به رشتم با اینکه توی مبحث کودک تخصصی ندارماین بچه مطمئنن مشکل داره اختلال یادگیری یا چون میگ ...

گفتیم عزیزم.من با مدیر مطرح کردم گفتن.والدین آموزش محورند نه پرورش محور.دانش آموزشون نابود بشه می خوان فقط از نظر علمی قوی باشه

وا تنبیه؟این روش معلمی درست نیس عزیزم سعی کنید جای تنبیه بچه رو تشویق کنید اگه درست نشد با پدرش تماس ...

عزیزم شما معلمی؟؟😑😑تا به حال معلم مدرسه ی پسرانه بودی؟؟!!!تشویق و تنبیه در کنار هم هست. نمیشه فقط تشویق باشه.گفتم تنبیه من محروم کردن هست تنبیه بدنی که نمی کنم.