2777
2789

خیلی حسودی میکنم به مادرشوهرم یا بچه شوهرم، دلم نمیخواد کسی به جز من دور شوهرم بپلکه واقعا بهم میریزم چطوری خودمو کنترل کنم

بلاخره همه چیز درست میشه

حسادت اغلب از شخصیت های کمالگرا و کنترل گر حاصل میشه

کمالگرایی ازین جهت که بهترین چیز ها رو میخوان و وقتی دیگرانم اون بهترینا رو کسب میکنن تو دغدغه میوفتن تا اونا هم داشته باشنش

کنترل گر هم ازین جهت که دوست دارن جهان اطرافو کنترل کنن سطح و جایگاه ادمای اطرافو خودشون تعیین بکنن

گاه زخمی که به پا داشته ام زیر و بم های زمین را به من آموخته است…

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حسادت اغلب از شخصیت های کمالگرا و کنترل گر حاصل میشهکمالگرایی ازین جهت که بهترین چیز ها رو میخوان و ...

چه راهی رو پیشنهاد میدی واسه بیخیالی و درمانش اصلا راهی هست

بلاخره همه چیز درست میشه
چه راهی رو پیشنهاد میدی واسه بیخیالی و درمانش اصلا راهی هست

روانشناسا که اول و اخر هر درمانیو میذارن به پایه ی خود شناسی

خودشناسی خب واقعا جوابه چون شما برای اینکه اول مشکلتونو حل کنید اول باید واقعا بدونید مشکلتون چیه و برامده از چیه

وقتی خودتونو بشناسید عزت نفس و عزت نفستون میاد بالا خطا های رفتاریتون کاهش پیدا میکنه

بعد از یه مدت کار کردن رو رفتار و اخلاق کنار گذاشتن وسواس های اخلاقی توجه تون از حول و زندگی دیگران به خودتون و اعمالتون جلب میشه

همچنین پذیرش و واقع گرایی‌ هم بهتون کمک زیادی میکنه اگه بهش برسید

اون موقع دیگه مسائل پیرامون انقدری مهم نمیشه که بخواید نسبت بهش واکنش خاص و منفی و حسادت یا غبطه داشته باشین

پیشنهاد میدم با یه روانشناس ملاقات کنید اونا بهتر و بیشتر کمکتون میکنن

روانشناسا که اول و اخر هر درمانیو میذارن به پایه ی خود شناسیخودشناسی خب واقعا جوابه چون شما برای این ...

والا هر مشاور و روانشناسی رفتم بی فایده بوده فقط پولتو میخوان هیچ کمکی ام نمیتونند به ادم بکنند

بلاخره همه چیز درست میشه
روانشناسا که اول و اخر هر درمانیو میذارن به پایه ی خود شناسیخودشناسی خب واقعا جوابه چون شما برای این ...

والا هر مشاور و روانشناسی رفتم بی فایده بوده فقط پولتو میخوان هیچ کمکی ام نمیتونند به ادم بکنند

بلاخره همه چیز درست میشه

توجه کنید که توی مسئله ی درمان از لحاظ روحی و شخصیتی فقط دکتر نیست که موثره شما خودتون از هر چیزی موثر ترید 

من خودم افسردگی شدید داشتم چندین هزار بار تراپیست عوض کردم اخرش فهمیدم تا خودم تلاش نکنم تا تمرینا ی تراپیستمو انجام ندم تا دارو هامو سر وقت نذارم تا خودم کامل به قضیه اهمیت ندم معجزه نمیشه

اسی جان احتمالا اون تاپیک تعطیل بشه و یا فقط بهت حرف بد بزنن‌.

ولی من الان از یه دیدگاه دیگه به وضعیتت نگاه میکنم.

اسی اگه رفتار شوهرت خیلی وابسته هست به رفتار تو با بچش پس سعی کن دیدگاهت رو عوض کنی

به چشم رقیب به بچش نگاه کن مخصوصا اگه سنش پایینه

جتما باهاش دوست شو

نیار نیست مثل بچه خودت بهش نگاه کنی

مثل خواهر کوچیک تر بهش نگاه

بخدا خیلی وضعیتت بهتر میشه

خاطره بدم از خودت درست نمیکنی.

میفهمم خیلی سخته برات 

ولی شرایط همسرت مثل شرایط مرد مجرد نیست.

اولین و سخت ترین بخش اینه که این رو قبول کنی اسی و سبک زندگی خودت رو قبول و شروع کنی.

به اون بچه به چشم کسی نگاه کن که می‌تونه وضعیت ازدواجت رو خیلی بهتر کنه

اصلا سرزنشت نمیکنم و برات دعا میکنم اسی که همه چی برات عالی بشه

اسی جان احتمالا اون تاپیک تعطیل بشه و یا فقط بهت حرف بد بزنن‌.ولی من الان از یه دیدگاه دیگه به وضعیت ...

خیلی ممنون ولی از وقتی که ازدواج کردم افسردگی گرفتم ،اگه مجبور نبودم هیچوقت تن به این ازدواج نمیدادم ،و خیلی حماقت کردم و تمام ارزوهام پر پر شدن ،شدم یه ادم افسرده که با قرص فقط اروم میشم نمیدونم چرا خوشبختی حق من نبود ولی برای ارامشم دعا کن شاید مردم خلاص شدم چون هیچ راه دیگه ایی نمیبینم تا با کسی ام مطرح میکنم دردهامو ،همه سرکوفت میزنند

بلاخره همه چیز درست میشه
خیلی ممنون ولی از وقتی که ازدواج کردم افسردگی گرفتم ،اگه مجبور نبودم هیچوقت تن به این ازدواج نمیدادم ...

به امید خدا که وضعیتت خوب میشه

رفتار شوهرت چطوریه اسی؟

متاسفانه توی این قضيه، همه نظرات دردناکی میدن تا نظری که بتونه وضعیتت رو بهتر کنه.

سلام تازه شدی مثل من.منم افسردگی شدید گرفتم تازه من بچه شوهرم پسر هستش وبا من زندگی میکنه واصلا به مادرش سرنمیزنه ومشکل من دقیقا اینجاست که یه اتاق داریم وپسره ازمن بدش میاد منم از اون وبا هم یک کلمه هم حرف نمیزنیم حتی اگه بمیریم منم خیلی پشیمونم از این ازدواجم با مرد بچه دار

نظرشمام محترمه

به امید خدا که وضعیتت خوب میشهرفتار شوهرت چطوریه اسی؟متاسفانه توی این قضيه، همه نظرات دردناکی میدن ت ...

شوهرم تا وقتی خوبه که بچش نباشه ،درد منم دقیقا همینه وقتی که بچش میاد منو به حدی فراموش میکنه که یادش میره زنی داره ،منم فقط انتظار میکشم تا بچش بره

بلاخره همه چیز درست میشه
سلام تازه شدی مثل من.منم افسردگی شدید گرفتم تازه من بچه شوهرم پسر هستش وبا من زندگی میکنه واصلا به م ...

خیلی سخته ،نمیدونم چرا قسمت و سرنوشت با بعضی ادما اینجوری میکنه خوش بحال کسایی که از این مشکلات ندارن تو زندگیاشون

بلاخره همه چیز درست میشه