2777
2789
عنوان

بازم دلم هواشو کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما بشدت احساسی هستین واین خیلی خوبه

اما مراقب باشین دچار سوءتفاهم نشین

باید رو احساساتتون کنترل داشته باشین و سعی کنید یه گاردی داشته باشین تا براحتی کسی وارد قلبتون نشه

اینکه بخاطر خساست طرفو رد کردین کار بسیار درستی کردین

اگه باهاش ازدواج میکردین خونتون رو توشیشه‌ میکرد‌و روی خوشبختی رو نمیدیدن

انسان های خسیس خیلی سخته که درست بشن واین خیلی خطرناکه برای زندگی مشترک

کاربر آقا

خبر داشته باشه وقتی میرفتین زیر یه سقف اجازه نمیداد چی کار میکردی

ن کارم به جوریه باید جریمه بده نمیشه هیچ جوره کارمم دوست داشت خود

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

شما بشدت احساسی هستین واین خیلی خوبهاما مراقب باشین دچار سوءتفاهم نشینباید رو احساساتتون کنترل داشته ...

درسته احساسی هستم ولی ظاهرا میگن خشکی نمیدونم چرا 

خاستگاره تو یک هفته اشنایی اصلا نگفته بریم کافه رستوران و ... پیشنهاداش اینا بودن ابشار و بریم واسم لباس انتخاب کنی و یا بیرون میری؟رفتنی بیرون بگو بیام ببینمت  (ب جای اینکه بگه بیا ببرمت فلان جا )

حالا اگ حوصله داشتی قضیه اولین و اخرین قرارمونو بهت بگم اونم مامانم پیشمون بود 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

ن کارم به جوریه باید جریمه بده نمیشه هیچ جوره کارمم دوست داشت خود

به هر حال اگه دوسش داری میتونی بسازی پیامش بده البته اکه پشیمون نمیشی چون این جور ادما وقتی میبینن زناشون میره سرکار حتی خرحی خونه هم نمیدن از زنش میگیره 

به هر حال اگه دوسش داری میتونی بسازی پیامش بده البته اکه پشیمون نمیشی چون این جور ادما وقتی میبینن ز ...

وقتی جواب خدافظیمم نداد حتی نپرسید چرا چی پیام بدم 

بی خیالش شو پس فکرت درگیرش نکن

هی سعی میکنم گاهی بیخیالش میشم گاهی ب بدیاش فکر میکنم از فکرش درمیام 

ولی برای خودم ناراحتم که چرا کسی تاالان عاشقم نشده

گرونی هست جوونا دیگه سراغ زن گرفتن نیستن

اکثرا بی پول و تنبلم هستن خیلیا 

ولی خب این وضعش خوب بود حسابی ولی خب خرج نمیکرد جمع کرده بود الان 

گرونی هست جوونا دیگه سراغ زن گرفتن نیستن

این ازین زرنگا بود تو سن کم خوب جمع کردع بود کاری شدید د زرنگ خیلییی