2777
2789
عنوان

سراغ صندوق خاطراتم رفتم 🥺😭

135 بازدید | 4 پست

من دوران مدرسه عطر میزدم ، چون خیلی عطر دوست دارم حتی به لباسهای خونگیم هم عطر میزنم 

وقتی عطر هام تموم میشدن شیشه خالیشونو توی یک صندوق میزاشتم ، دفتر خاطراتم و هر چیزی که مربوط به گذشته بود رو داخل اون صندوق گذاشته بودم . امشب یهویی چشمم به صندوق خورد رفتم بازش کردم اون شیشه عطر های خالی رو که هنوز بوش مونده بود رو بو کردم.. رفتم به زمان گذشته 😭😭 خیلی دلم تنگ شد یادگاری های دوستام رو میخوندم.. من خیلی دلم تنگ شده برای اون زمان حالم بد شد .. تصمیم گرفتم همرو بندازم چون نگه داشتن خاطرات چیز مسخره ای هست 😢🖤

موفق ترین فرد مابین اجدادش..💅

از گذشته چیزی نگه ندار انرژی منفیه

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خلقت انسان جوریه که اکثر چیزارو فراموش میکنه...این لازمه ی ادامه ی زندگیه ...واسه همین عکس و چیزای یادآور گذشته ادمو بهم میریزه و امیدش به آینده رو میگیره ازش...واسه آرامش خودت بنداز بره 

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.