2777
2789
عنوان

ویروس جدید

110 بازدید | 15 پست

دوستان کسی این ویروس جدید رو گرفته؟

ما الان ۷ روزه گرفتیم 

چندین بار دکتر رفتیم

چندین نوع دارو خوردیم اما بهتر نمیشیم 

اخه باید چکار کنیم

من خودم خیلی ابریزش بینی شدید و خس خس قفسه سینه دارم

کسی تجربه ای داره؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم گرفتم حالم خوب نیست .دوستان عزیزیه بیماری جدید تنفسی ازچین وارد ایران شده رعایت کنیدلطفا

❤اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ❤                          ❤خدایا برمولای ما صاحب الزمان برکت عطا فرما❤

ارعمنم هرکاری کردم خوب نشددیگه دارو نخوردم بجاش همش دمنوش آویشن درست کردم بهتر شدم

باردارا چی بخورن‌ من تمام سینم خس خس میکنه اویشنم نمیتونم بخوم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

اسی منم دوبار رفتم دکتر  جونمو گرفت این مریضی هفته ۶ بارداری ام نابود شدم کلی انتوبیوتیک هنوز دارم میخورم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

صبح ناشتا آب نمک قرقره کن برای التهاب گلوتبعدم عسل و ابلیمو رو با ابجوش قاطی کن بخور گلم

ممنون عزیزم