2777
2789
عنوان

امتحان شیمی مو گند زدم

82 بازدید | 10 پست

دلم داره می ترکه از وقتی از مدرسه اومدم فقط دارم گریه می کنم منی که شیمی م خیلی خوب بود و امتحان کلاسی ها 20 و میان ترمم 19.5 شدم دیروز از صبح تا ساعت 1 شب داشتم می خوندم ولی سوالا خیلی سخت بود و بیشترشو نتونستم بنویسم اخه چراااااا حالم اصلا خوب نیس من رو شیمی حساب باز کرده بودم 

امتحان ریاضی رو که با اینکه خیلی خوندم 16 میشم اینم از شیمی شنبه ام ک زیست داریم میوفتم حتما از خوابم میزنم از بیرون رفتن می زنم ولی ...

با خودم می گم پس من خنگم دیگه ای کیوم پایینه من هدفم داروسازیه ولی مگه با این وضع میشه 

انقدر حالم بده ک هنوز امتحان فردامو نخوندم فقط دارم گریه می کنم

خفتگان را گر سبکباری خویش است شبروان را رنج بیداری خویش است

هعی این قضیه امتحانا دست از سر ما بر نمیذاره 

دوست صمیمی من دارو دانشگاه تهران میخونه اونم حوصله امتحان فرداش رو نداره و امیدواره امتحان امروزش رو پاس کنخ😂

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سوالای با این سطحو بار اول بود می دیدیم سرکلاس خیییییلی اسون تر از اینا کار می کرد امتحان انگار ی انتنقام بود واقعا

سوالای با این سطحو بار اول بود می دیدیم سرکلاس خیییییلی اسون تر از اینا کار می کرد امتحان انگار ی ان ...

انتقام

دیگ چشمامم درست نمیبینه

دهم که شیمیش راحته...مثلا یکی از سوالایی که نتونستی حل کنی رو میگی؟

خب چون راحته می گم چرا این جوری شد دیگ همه بچه های کلاس همین جور سر سوالا مونده بودیم