2777
2789

میخواد منو با خودش و دختراش و جاریم آشتی بده ولی من اصلا دلم باهاشون صاف نیست به خاطر فضولی‌ها و حرفهای گوشه و کنایه دارشون به خاطر بی احترامیهاشون به خاطر اینکه همش وسط زندگیم بودن

آخرین ضربه هم مراسم خاکسپاری پدرم اومدن و بعدش دعوا درست کردن که محلمون نذاشتی 

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینو از من به عنوان یه دوست داشته باش ماری که یکبار نیش زده دفعه بعد محکم تر میزنه! زیر بار نرو وقتی ...

مرسی عزیزم ♥️ بارها و بارها ازشون نیش خوردم عمرا برم سراغشون

والا بعد ده سال الان شش ماهه آرامش دارم عمرا آرامشم رو فدا کنم

ابدا نرو، ارامشت بهم میریزه

بعداز یه سنی فهمیدم تنهایی یعنی آرامش مطلق

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه بری دوباره راه دخالت و فضولیشون باز میشه دقیقا عین خواهرشوهر محترم من که بعد فوت بابام بعد مراسمش نشست برام حرف دراورد که تو نشستی با فامیلتون منو مسخره کردید! و اصلا به این فک نکرد که جوجه مرغ فوت نکرده و من عزادار بابامم حتی بعدش دعوا انداخت الان باهاش قطع رابطم و در آرامش ..

اگه اومدی تایید بگیری از ما من به شخصه بهت میگم هیچی ارزش آرامشتو نداره هرکسیم احترام میخاد باید احت ...

آره عزیزم مرسی که اومدید و نظر دادید آخه شوهرم همش متهمم می‌کنه ولی اجبار نه

اگه بری دوباره راه دخالت و فضولیشون باز میشه دقیقا عین خواهرشوهر محترم من که بعد فوت بابام بعد مراسم ...

مرسی عزیزم که اومدید نظر دادید خدا پدرتون رحمت کنه 

آره منم نمی‌رم 

آره عزیزم مرسی که اومدید و نظر دادید آخه شوهرم همش متهمم می‌کنه ولی اجبار نه

متهم میکنه تو ی کلمه ختم کلمه بگو اگ کسی قرار باشه عذر بخواد فضول و دخالتگره 

من اگ کسیو ناراحت کنم حتما بعدش از دلش درمیارم نه ک بازم با نیش و کنایه بخام آزارش بدم بعدشم روزگار پیری ن خواهری میمونه ن جاری اونا سر زندگی و نوه های خودشونن ماییم ک کاشته هامونو درو میکنیم میتونیم ارامش درو کنیم میتونیمم قرص اعصاب بخوریم انتخاب با خودته!