2777
2789

من اصلا درگیرش نیستم ولی اون چرا

هیچ ابراز علاقه ای نمیکنم بهش ولی اون دم ب دقیقه حرفای محبت امیز میزنه

هدیه میخره کلی راه میکوبه بیاد پنج دقیقه ببینه منو بره

من ولی میتونم همین حالا بلاکش کنم برام کوچیکترین تاثیریم نداره 

چندین بارهم خواستم برم اصلا نمیخواستم وارد رابطه بشم ولی نداشت با مامانش اومدن باهام حرف زد 

ولی من خیلی عذاب وجدان دارم چون احساساتش برام مهم نیست چیکارکنم

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

اگه عذاب وجدان داری ولش کن دردش یه باره بزار اونم به زندگیش برسه

چندین بار تاحالا خواستم برم.نمیذاره 

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم اینطور بودم خیلی راحت دل کسایی ک ذوستم داشتن شکستم و اه اونا الان باعث شده یه شوهرگیرم بیاد مث ر ...

ترسیدم 🥲🥲

مشکل درس میشه برات کات کن

چه مشکلی

میفهمم منم این حسو درک کردم ولی یه بار دلو بزن به دریا و بهش توضیح بده همه چیو

درست میگی ممنون

ترسیدم 🥲🥲

بایدم بترسی، من خیلی مغرور بودم

چقد گریه برام کردن

التماس

خواهش

و من هرروز مغرور تر شدم

الان اینطوری شوهرم باهام جوری رفتار میکنه که هیچ غروری برام نمونده💔

ببین از من ب تو نصیحت

با کسی ازدواج کن که دوستت داشته باشه

تو زندگی میفهمی عشق چقدر مهمه💔

کاش با یکی از همونا که عاشقم بودن ازدواج میکردم💔

بایدم بترسی، من خیلی مغرور بودمچقد گریه برام کردنالتماسخواهشو من هرروز مغرور تر شدمالان اینطوری شوهر ...

منم دقیقا مثل گذشته شمام🥲 ممنونم ازت گل، امیدوارم مشکل رابطتون حل شه زودتر