2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم حمله قلبی ناگهانی رخ میده از قبل علائم ندارهعلائمش عرق سرد ، تنگی نفس ، غش ، بی‌حالی و سرگیجه ...

بهترین کار اینه که اگر خدایی نکرده این علائمو دیدین سریع به اورژانس تماس بگیرید و سعی کنید نفس عمیق بکشید 

عزیزم حمله قلبی ناگهانی رخ میده از قبل علائم ندارهعلائمش عرق سرد ، تنگی نفس ، غش ، بی‌حالی و سرگیجه ...

من بابام چند روزه قفسع سینش درد میکنه و حالت تهوع و درد سینه داره تو نت هر چی سرچ میزنه میزنه حمله قلبی داره میمیرم از ترس😔

من بابام چند روزه قفسع سینش درد میکنه و حالت تهوع و درد سینه داره تو نت هر چی سرچ میزنه میزنه حمله ق ...

نه عزیزم نگران نباش انشالله چیزی نیست چون حمله قلبی اصلا از قبل علائم نداره و ناگهانی رخ میده ، باز به پزشک مراجعه کنید 

ارههه خصوصا این چند روز سر یه موضوع کلی حرص جوش و اعصابش خورد شد یعنی از اونه؟؟؟

من تقریبا 40روز قبل همینطوری بودم 6روز درد قفسه سینه و پشت و اطراف قلب داشتم بعضی وقتام میزد ب بازوم کلا طرف چپ قفسه سینم درگیر بود رفتم دکتر نوار قلب و آزمایش آنزیم قلب دادم خداروشکر چیزی نبود بخاطر این بود ک حرص خورده بودم الآنم تا عصبی میشم همینطوریم

من تقریبا 40روز قبل همینطوری بودم 6روز درد قفسه سینه و پشت و اطراف قلب داشتم بعضی وقتام میزد ب بازوم ...

خداروشکر عزیزم پدر منم از اون روز همینجور شده خدا کنه زود تر خوب شه همش میترسم چیزی باشه دکترم نمیاد هرچی میگم بازوش کاملا خشک میشه و درد قفسع سینه😔

خداروشکر عزیزم پدر منم از اون روز همینجور شده خدا کنه زود تر خوب شه همش میترسم چیزی باشه دکترم نمیاد ...

مرسی عزیزم الآنم از دیشب باز اینطوری شدم این بار چون سرماخوردم بازوم کلا میسوزه حالا پدرتون اگه دکتر هم بره ضرری نداره چیزی نیس

وای مرسی عزیزم حرفات دلگرم کننده بود ممنون ک نظرتو گفتی دلم اروم شد

قربان شما ، خیالت راحت احتمالا شاید سرماخوردگی یا عفونت سینه باشه چون پدر شوهر خودمم چند روز پیش این حالتو داشت نوار قلب و آزمایش گرفتن خداروشکر سالم سالم بود ، خیالت راحت باشه فقط اگر دیدید حالشون بدتر میشه خدای نکرده حتما به پزشک مراجعه کنید 🙏💜