2777
2789
عنوان

جلسه اول مشاوره طلاقم تموم شد

174 بازدید | 22 پست

فرستادن ی مرکز مشاوره ک مشاوره مریض شده بود صداش درنمیومد ی منشی هم نشسته اونجا حدود ۵۰سال هی میگه من بازنشسته بسیجم و آدم شناسم رفتیم تو با اشاره گفت خانم شروع کن چطور آشنا شدین منم داشتم توضیح میدادم ک رسید ب روز عقدمون ک دعوا انداختن کلا ی ربع شد شوهرم شروع کرد ک دروغ میگه و اینا دخالت کنن و فلان دیگه من گفتم این بمن خیانت میکنه تهمت میزنه فحش میده تحقیر میکنه و اینا مشاوره انگار کر بود گفت برو بیرون بگو منشی بیاد اومدم بیرون منشی رفت تو نیم ساعت تو بودن و اینا اومدن بیرون مشاوره رفت منشی نشست ک من نگا کنم میدونم مقصر کیه و باید کوتاه بیای و زندگی پیراهن نیس و بچه طلاق فلان میشه حالا شوهرمم حق ب جانب وایساده کنار میگه بله بله کلا طرف شوهرمو گرفتوقتیم اومدی بیرون شوهرم گفت مشاوره گفته خیانت آقایون ۹۰ درصدش تقصیر خانوماس ما درک میکنیم ینی شاخ دراوردم این چ مشاوریه؟؟؟ آخرشم گفت آقا شپا خودت بیا سری بعد

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همینه دیکه وقتی همه چی همیشه تقصیر زناست 

اینم مشاورشون 

حالا اگر زن خیانت کنه نمیگن تقصیر مرده

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
به خاطرهمین رفتم وکالت طلاق گرفتم این اعصاب خوردی هارونبینم😢

چی وکالت رشته وکالت؟

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
همینه دیکه وقتی همه چی همیشه تقصیر زناست اینم مشاورشون حالا اگر زن خیانت کنه نمیگن تقصیر مرده

تازه دوتاشونم زن بودن اگه براخوده مشاوره ومنشیش اتفاق میافتاد وبهشون  خیانت میشدمیشدن کلثوم اکبری

بعضی مشاورا خودشون حق به جانبن و روانی

بابا شاخ دراوردم نشسته ی مشت دروغ میگه این ی سال با من رابطه نداش گفتم باردار بودم منع رابطه و استراحت مطلقی اصلا گوش نمیداد آخرشم منشی گفت هوای شوهرتو داشته باش گفتم نمیخام من دیگه دوسش ندارم میگه چرا باید داشته باشی

بابا شاخ دراوردم نشسته ی مشت دروغ میگه این ی سال با من رابطه نداش گفتم باردار بودم منع رابطه و استرا ...

حالا اگر بگی داشتم هم مگه باور میکنن

عوض کن مشاورو

نمیشه خودشون فرستادن چون برا طلاقه من از حرصم اشکام ریخت اومد منشیه لبخند میزنه برام میگه برو زندگیتو بکن سازش کن کنار بیا با شوهرت