2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودم بخصوص مادرم انگار سربازی بودیم انقدر سختگیر بود واصلا هم ذره ایی تشویق ولطافت حتی باوجود پیشرفت تودرس یاهرچی توش نمیدیدیم میگف کارمهمی نکردی وباعث کمالگرایی درمن شد اصلا نمیخام همچین مادری برای بچم باشم خیلی باخودم درجنگم برای تغییر

من پدر و مادرم بد نبودن 

یک دوستی داشتیم مادرش عین شمر بود انقدر این و اذیت میکردن مدرسه نمیزاشتن بیاد داداشاشو مینداخت به جونش یک ریز به این تهمت میزدن این ۶ سالش بود مامانش قاشق داغ کرده بود رو دستش یک ادم خیلی مریضی بود دلیل دشمنیشم با این بدبخت این بود که می گفت تو نحسی وقتی بدنیا اومدی اول شوهرمو گرفتی بعدم پدرمو چشماش سبز خوشگل بود انقدر مامانش بهش گفته بود چشمات روباست فتنگی از چشمات نیاد به کسی نگاه نمیکرد کلاس نهمم بود شوهرش دادن 

هر چی باشه اونا خانوادتن چرا باید بهشون بگی خل؟!

ببینید دوست عزیز این فرهنگ غلط ماست که جاافتاده چون پدر ومادر هستن باید سکوت کرد قدیسه که نیستن وقتی اشتباهات فاحش دارن چرا نباید گفته بشه حالا یکی دوتاحرف پشت سر مشکل بزرگی هست یا رفتار متشنجی که خودشون در بچه ایجاد کردن هر شخصی خودش به مرور تعیین میکنه قابل احترام هست یانه البته منظورم راجب اشتباهات بزرگ 

من مادرم مشکلی که داره این هست که همه کارارو رو دوش من میندازه و خودش کاری نمیکنه فقط میگه اینکارو بکن اونکارو نکن 

همه مسوولیتها رو دوش منه از همون بچگیم 

ببینید دوست عزیز این فرهنگ غلط ماست که جاافتاده چون پدر ومادر هستن باید سکوت کرد قدیسه که نیستن وقتی ...

خب هر چی شما الان دوس داری بچت برگرده بهت بگه مامان تو خلی؟یا آبرومو پیش دوستام میبری نیا مدرسه؟

قبل هر کاری تفکر، تفکر، بازهم تفکر
خب هر چی شما الان دوس داری بچت برگرده بهت بگه مامان تو خلی؟یا آبرومو پیش دوستام میبری نیا مدرسه؟

خب اگر واقعی باشه حرفش خودمو تغییر میدم اگرم بی ادب باشه خب بازم مشکل از ادب شدنش ورفتار تو خانوادس من منظورم راجب نوع رفتار والدین هست که طرف رو عقده ایی عصبی پرخاشگر دروغگو میکنه بود نه چیزای کوچیک

من مادرم مشکلی که داره این هست که همه کارارو رو دوش من میندازه و خودش کاری نمیکنه فقط میگه اینکارو ب ...

من الان متاهلم همیشه با مامانم دعوا دارم سر هر چیزی ک فک کنی

قبل هر کاری تفکر، تفکر، بازهم تفکر

خب نه ولی همیشه میگه من زرنگ و اینکار کردم اونکارو کردم و.... ادعاش نشه لااقل.... با اونهمه خل بازی که در اورده بعد منو همیشه مقصر میدونه که تو مقصری و اینمار باید میکردی اونکارو باید میکردی میگم مادر من مگه من چند سالم بوده که اینهمه فکر و تجربه داشته باشم