2777
2789
عنوان

بنظرتون الان طلا بفروشم ضرره یا ن

108 بازدید | 14 پست

بابام خیلی پاهاش کمرش درد میکنه،خودمم پولی ندارم از پولای شوهرمم اجازه ندارم ک بدم،یه دوتا النگو‌از مجردیم داشتم بفروشم بدم پولشو بهش 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرت شغلی نداره ؟

گناه داره نزار عذاب بکشه 

بفروش بده بهش

خدایا شکرت دوستت دارم😘لطفا برام دعا کنید اون چیزی که فکرمه بشه به نیتم واسه خانم ام البنین صلوات بفرستین برام مادری کنه📿

الان به پدرت کمک کنی 

باور کن خدا بهترش و یه روزی چه تو این دنیا چه اون دنیا برات جبران میکنی 

اون پدر تمام جون و زندگی و پول و وقتش و گذاشته برای بزرگ کردن شما

در مقابل زحماتش کاری کن کمتر درد بکشه 

ان شاءالله که خدا صد برابرش و بهت بده

پدرت شغلی نداره ؟گناه داره نزار عذاب بکشه بفروش بده بهش

اتفاقا پیره ولی سرکار میره پا درد داره نمیتونه خم بشه راه بره ، داداشای بی غیرتم حتی یه زنک نمیزنن که چطوری ،شوهرم پول داره ولی نمیده میگه ب من ربطی نداره .خودمم درس میخونم سرکار نمیرم فقط از مجردیم این دوتیکه رو دارم بفروشم بدم بهش دلم خیلی اشوب

اتفاقا پیره ولی سرکار میره پا درد داره نمیتونه خم بشه راه بره ، داداشای بی غیرتم حتی یه زنک نمیزنن ک ...

اره حتما بفروش بده 

خدایی نکرده یچیزیش میشه بعد تا ابد عذاب وجدان ولت نمیکنه 

بفروش بریز کارتت 

خودتم نوبت بگیر ببرش بیار دارو همه چی ممکنه بده داداشات ببرن حیف کنن 

خدایا شکرت دوستت دارم😘لطفا برام دعا کنید اون چیزی که فکرمه بشه به نیتم واسه خانم ام البنین صلوات بفرستین برام مادری کنه📿

چقدر شبیه منی. منم چند سال پیش یه پلاک و زنجیر از دوره مجردی داشتم و برای پدرم فروختم . اصلا پشیمون نیستم و وجدانم راحته که هر کاری می تونستم برای پدر و مادرم انجام دادم

خدا خیرت بده

تو دانی و عالمی سراسر دانند گر از تو خموشم از فراموشی نیست!
الان به پدرت کمک کنی باور کن خدا بهترش و یه روزی چه تو این دنیا چه اون دنیا برات جبران میکنی اون پدر ...

بخدا خییییلی دلم میسوزه ، داداشای بدرد نخورم هیییچ کمکی نمیکنن منم تا مجرد بودم سرکار میذفتم نصف نصف حقوقمو‌بهش میدادم الان شوهر کردم سرکار نمیزاره اختیار پولای شوهرمم دست من نیست خیلی دلم میسوزه

بخدا خییییلی دلم میسوزه ، داداشای بدرد نخورم هیییچ کمکی نمیکنن منم تا مجرد بودم سرکار میذفتم نصف نصف ...

اره کمکش کن خیر ببینی ان شاءالله دعای پدرت همیشه بدرقه راهته