2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من چون حسرت بابا داشتن رو دلم موند و مامانمو اول زندگی ب داغ پسر و شوهرش و پدرش نشوند 

یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕

یه بار 

بخاطر اینکه یکی یه چی بهم گفت و بدجوری دلم شکست.  بدجوریا. نوجوون بودم.

همون لحظه گفتم خدایا تو اصلا وجود نداری،نیستی که میذاری یه آدم روانی آزارم بده با حرفش.نیستی که جوابشو بدی!

چند ماه بعد دقیقا عین مشکل من برا اون بنده خدا پیش اومدو زنگ زد ازم عذرخواهی کرد و کلی گریه و التماس. 

باورم نمیشد دقیقا دقیقا مشکل من براش پیش اومد.

خلاصه اینکه خدا نشونم داد همه برا اشتباها و بدیهاشون قطعا جواب پس میدن.

خیلی وقتا زده تو پرم ولی نه هرگزززززز باهاش قهر نیستم

میدونم اون همون مادریه که به خاطر خودم از خیلی کارها منعم میکنه

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

آخ از دل مادرت😭😭😭

اخ از دلش واقعا منم ک خرم خر ب تمام معنا پیش خودم عضشو میخورم ولی همش حرصش میدم اذیتش میکنم ای کاش من سقط میشدم  بابا و داداشم چیزیشون نمیشد باز منو ندیدن غصمو نمیخوردن ولی داداش ۱۰ سالم بابای ۳۰ سالم:)))))

یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕