2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موچی میخوام بخرم همش میترسم مسموم باشه.

یکیم اینکه میگن آمار مرگ و میر با موچی بالاست.

به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزد و به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد دفتر قلب مرا وا کن و نامی بنویس سند عشق، به امضا شدنش می ارزد گر چه من تجربه ای از نرسیدن هایم کوشش رود به دریا شدنش می ارزد کیستم؟ باز همان آتش سردی که هنوز حتم دارد که به اِحیا شدنش می ارزدبا دو دستِ تو فرو ریختنِ دم به دمم به همان لحظه برپا شدنش می ارزد دل من در سبدی، عشق به نیل تو سپرد نگهش دار، به موسی شدنش می ارزد سالها  گر چه که در پیله بمانَد غزلم صبرِ این کرم به زیبا شدنش می ارزد🥰🥰

موچی خورده بودم ولی خوشم نیومد گیر میکنه تو گلو ولی بابا رو نه چی هست حالا؟

بابل تی مث تیله اس نشاسته طوریه ژلاتینه تو هر نوشیدنی و شیک میشه ریخت بعد با اون ک میخوری قلب قلب میشه روحت

موچی خورده بودم ولی خوشم نیومد گیر میکنه تو گلو ولی بابا رو نه چی هست حالا؟

بابل تی منظورشه یه چای ژاپنی هست🧋🧋🧋این ایموجی بابل تی هست.

به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزد و به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد دفتر قلب مرا وا کن و نامی بنویس سند عشق، به امضا شدنش می ارزد گر چه من تجربه ای از نرسیدن هایم کوشش رود به دریا شدنش می ارزد کیستم؟ باز همان آتش سردی که هنوز حتم دارد که به اِحیا شدنش می ارزدبا دو دستِ تو فرو ریختنِ دم به دمم به همان لحظه برپا شدنش می ارزد دل من در سبدی، عشق به نیل تو سپرد نگهش دار، به موسی شدنش می ارزد سالها  گر چه که در پیله بمانَد غزلم صبرِ این کرم به زیبا شدنش می ارزد🥰🥰

موچی دوس دارم 

باباتی چیه

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

موچی میخوام بخرم همش میترسم مسموم باشه.یکیم اینکه میگن آمار مرگ و میر با موچی بالاست.

یچی بگم من جایی ک می‌خرم هر روز درست میکنن اصلا نمی مونه باور کن بیشتر از دو تا نمیتونی بخری سرش دعواست 😂

کرج

آهان گفتم اگه مشهدی آدرس بدم بهت

نمی‌دونم شهرتون داره یا نه 

ولی کلاً شعبه هایی که بابک بختیاری زده کیفیت و طعمشون عالیه

شاید از شدتِ جستجوست که چیزی نمی‌یابی؛آرام و رها باش! آنچه برای توست، تو را پیدا میکند🫠

آهان گفتم اگه مشهدی آدرس بدم بهتنمی‌دونم شهرتون داره یا نه ولی کلاً شعبه هایی که بابک بختیاری زده کی ...

ن من تو شهرمون از سمت یه بلاگره آشنا شدم با اونجا خیلی خوبه ولی گرون کرده مثلا لیوانی ۱۶۰ تومن موچی ام ۸۰ تومن