2777
2789
عنوان

دوران pms

91 بازدید | 19 پست

premenstrual syndrome 

دیگه خودتون میدونید دیگه   برای من مثلا دوهفته قبل پریودی  اینطور میشم که از خودم برنامه هام کارام شخصیتم بدم میاد ناامید میشم همش حس ناکافی بودن دارم   ضمن اینکه پوستم خراب میشه و همه اینا ادامه داره تا زمان پریود برسه  اونوقت درست میشم   

راهکاری دارید ک۶ بتونم کاهش بدم یا کنترل کنم این علائم رو ؟ واقعا اذیتم 

شمام اینطورید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من صورتم ب شدت جوش میزنه داغون میشم. ی هفته قبلش اعصاب صفررررر. کمر درد. از شروع تا۱۴روز کلا سر ...

خب چطور میشه علائمش رو کم یا کنترل کنیم ؟هیچوقت بهش فکر کردی ؟

مدیتیشن کن کلاس یوگا شرکت کن فیلم انگیزشی نگاه کن با دوستات وقت بگذرون کارهایی که ارومت میکنه انجام ...

مرسی از نظرت   همه رو دارم جز مدیتیشن    چطوری مدیتیشن میکنی ؟

😵‍💫😵‍💫😵‍💫

خیلی مزخرفه مخصوصا من که فکرم مریضه اصلا سمت چیزایی میره که انگار سرطان بجون خودم میندازم 

ولی به نظرم نباید خیلی بهش اهمیت بدیم  همون بهم ریختن هورمونا کافیه هرچی بیشتر راجبش میدونیم بیشتر اذیت میشیم 

قبلا چه میدونستن که دوره ی بدیه افسردگی و فلان داره ....همون یکم اخلاقمون تغییر میکنه کافیه  .الان بدنامونم ضعیفه بدتر میشیم 

دقیقا درسته آفرین کاش بتونیم

اوهوم انشاا....که بتونیم یکم بدنامون تقویت بشه به نظرم بتونیم بهترمقابله کنیم ذهنمونم باید یکم درگیر چیزای دیگه بشه .اون چند روز بیحالی و اینام ک دیگه فکر میکنم طبیعیه