من از زمانی که راه آی وی اف رو شروع کردم اصلاح رژیم غذایی و ورزش و پیاده روی میکردم ، رژیم غذایی سالم داشتم همه چی طبیعی استفاده میکردم و فست فود خیلی کم میخوردم حتی چایی هم خیلی کم میخوردم صبحها شربت شیره انگور درست میکردم با صبحانه ام میخوردم ناشتا اندازه یه عدس ژل رویال زیرزبونم میذاشتم از دوماه قبل انتقال بیشتر روزها رحمم رو با روغن بابونه یا روغن زیتون یا روغن سیاهدونه چرب میکردم و ماساژ میدادم و با شال میبستم ،چندبار قبل انتقال کله پاچه خوردم دوهفته قبل انتقال هم چندبار بادکش گرم کردم ، چسب کمر درست کردم با(قرص کمر، تخم مرغ محلی،آردنخود، عسل ) و سه بار قبل انتقال گذاشتم روی کمر با پلاستیک و شال میبستم از شب تا صبح روی کمرم بود ،چندبار هم دمنوش چهارزیره خوردم میگن برای نفخ رحم و جلوگیری ازسقط خوبه، چندبار هم بادکش گرم روی رحم کردم ، دوهفته و یک هفته قبل انتقال آمپول نوروبیون زدم آش نخود با گوشت گوسفند درست میکردم میخوردم شربت عسل و آبلیمو گرم میخوردم که قبل انتقال بدنم تقویت بشه سرمانخورم ولی بااین حال سه روز قبل انتقال از خواهرم سرما گرفتم😃 و صبح انتقال گلوم به شدت میسوخت و سرفه میکردم و فقط دیفن هیدرامین غرغره میکردم دیگه فکر کن با چه حالی رفتم انتقال دادم گفتم خدایا اگه از آسمون سنگ هم بباره ولی اگه توبخوای همه ناممکنها ممکن میشه برام معجزه کن توخدای ناممکنهایی 😍 بااینکه حالم خوب نبود ولی با کلی حس مثبت انتقال دادم به شوهرم گفتم اینقدر حالم خوبه که انگار حالا دنیا هم اومده و بغلش کردم بعد انتقال نشاسته با آب درست کرده بودم و توی اتاق انتقال خوردم تا ۳ ساعت بعد دستشویی نرفتم و بعد انتقال هم سوپ پای مرغ خوردم ولی چون سیر نشدم لقمه پنیرگردو هم خوردم سه روز اول استراحت مطلق توالت فرنگی و نمازنشسته میخوندم دیگه از روز سوم به بعد هر یکی دوساعت ۱۰دقیقه پیاده روی میکردم، هرروز۱۰ پای مرغ با یه دونه پیاز کوچک درست میکردم اندازه سه تا لیوان آب ازش میموند تا شب میخوردم لوبیاسبزآبپز میکردم روزانه میخوردم آب انار ، رب به ،۲قاشق نشاسته ذرت با یه لیوان آب ، شیرسویا ، سینه مرغ و گوشت گوسفندکبابی ، سیب زمینی و تخم مرغ آبپز ، غذاهای بدون ادویه و رب گوجه ، شیروجوانه گندم ،کاهو برای اینکه یبوست نشم و برای لانه گزینی هم خوبه زیادخوردم ، انجیر و آلو توی آب گذاشتم و صبح ناشتا میخوردم بعد هم کمپوت سیب خونگی میخوردم بعد صبحانه ، خوردن مغزیجات بادام و گردو و مویز و انجیر... توی خوردن هیچ چیز زیاده روی نکنید و به اندازه بخورید غذاهای نفاخ و سنگین نخورید داروها رو حتما سروقت استفاده کنید
و آرامش خودتون رو حفظ کنید و فقط ذکر بگید و قرآن بخونید و نماز بخونید
من بچه مو نذر امام حسین کردم صداش میکنم معجزه امام حسین💚😍 وقتی رفتم کربلا نذر کردم توی بین الحرمین سفره حضرت رقیه بندازم خدا به حق سه ساله امام حسین جگرگوشه امام حسین حاجت روام کنه عروسک حضرت رقیه و علی اصغر ببافم و توی بین الحرمین بدم دست بچه ها
ان شاءالله همگی حاجت روا بشیم و هیچکس توی این راه سخت و پرمشقت آی وی اف ناامید برنگرده خدا همه رو خوشحال کنه به حق امام حسین
از روز پانکچر هرروز برای نی نی هام به نیت سلامتی امام زمان صدقه میذاشتم که امام زمان مواظب بچه هام باشن 💚