2777
2789

بچه ها خیلی اذیتم می کنه دور کارم و پنج تومن می گیرم زیاد تر از مسئولیتم کار می کنم 

بارها بهم توهین شده 

امروز هم در جواب پیامش نوشتم اوکی 

نوشته از اوکی استفاده نکنید خوشم نمیاد

من واقعا دیگه تحمل ندارم 

دارم از هم می پاشم 

خیلی دستور و دخالت داره 

اذیت می کنه 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

@دختر_گرانبها    

@اوپرا    

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

مشکل اینه که میگی بیشتر از مسئولیتم کار میکنم

منم میکنم ولی حداقل تا ۶ ماه فقط در حد وظیفه کار می‌کردم وقتی دیدم قدردان هستن بیشتر کار کردم الانم کلی بهم احترام میذارن خودشون زودتر از موعد حقوقمو اضافه کردن و ارزش قائلن واسه زحماتم

اینکه بمونی یا نه بستگی به خودت داره اگر کار بهتری سراغ داری بهتره بری اگر مجبوری هم سعی کن حد و حدود مشخص کنی واسه خودت شما هم حق داری چارچوب داشته باشه هر چی گفتن نگو چشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مشکل اینه که میگی بیشتر از مسئولیتم کار میکنممنم میکنم ولی حداقل تا ۶ ماه فقط در حد وظیفه کار می‌کرد ...

دور کار برام پیش نمیاد اکثرا حضوری می خوان 

بین منت بابام و منت این موندم 

خسته شدم 

واقعا خسته 

تحقیر هاشون اذیتم می کنه

دور کار برام پیش نمیاد اکثرا حضوری می خوان بین منت بابام و منت این موندم خسته شدم واقعا خسته تحقیر ه ...

پس باید سعی کنی شرایط همین کار رو برای خودت بهتر کنی باهاش صحبت کن بگو از چه چیزایی ناراضی هستی و چه چیزایی میخوای بنظرم اگر از کارت راضی باشه توجه میکنه 

بعدم یه چیزیو بهت بگم تو کار سعی کن حسابی طرفو به خودت وابسته کنی که حس کنه جز تو هیچکس از پس کار اینطوری برنمیاد بعد دیگه حرف حرف تو میشه