2777
2789

آدم اصلاً هنگ میکنه 

چیه آخه 

یکی نیست خطاب به این خیانتکار ها بگه بگه هول ها اگر میخواین خیانت کنید چرا اصلاً ازدواج می‌کنید دردتون چیه آخه 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تا چیزیم میگی هم میگن شما از زندگی ما چی میدونیــــــــــــــد

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

اره بخدا 😐😐😐😐خب شما ک حرومزاده گی هاتون سیرتون نکرده چرا میرید یکیو بدبخت میکنید

دقیقاً 👌🏻

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

انقدر دور ما خیانت انگار یه چیز طبیعیه فقط خدا رحم کنه

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
خاک تو سر هرچه خیانت کار

خدا لعنتشون کن به حق پنج تن برن زیر تریلی از وسط دو نصف بشن یه سنگ بزرگ از اسمون بیوفته رو سرشون 

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

بلاخره یکی باید باشه بشور بساب کنه و بچه ها رو دست بگیره تا خاین راحت برا خودش بگرده 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

ما اطرافمون تا حالا یک دونه خیانت هم نداشتیم 

همش رو توی سایت و محل کارم فهمیدم 

ربطی به زمان نداره ، قبلا خیانت کار ها توی هفت تا سوراخ قایم میشدن ولی الان پز میدن!!

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

با چشمای خودم خیانت هم جنسمو دیدم به شوهرش

داغون شدم تا یه هفته به خودم نمیومدم برا اولین بار تو زندگیم داشتم اینقدر واضح خیانتو میدیم 

توسط کسی ک فکر میکردم چقدر همسرشو دوست داره و بچع هاشو