2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونکه گندش در اومد سرکاری بود

واقعا؟

یکی دیگه هم بود،میگفت جلو داداشمو گرفتم امتحان نده،اونم قضیشو خیلی کش میده و تاپیک میزنه و آب و تاب میده

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
کاربریشو داری؟

لاوین ۱۲۴ بود فکنم

یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕
اون فردا شبش یه تاپیک زد عنوانش این بود: شوهر لاوینممثلا شوهره اومده بود از خودش دفاع میکرد

چقدر خنده دار

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ع جدی. چکاریه اخه. مگه اینجا مثل اینستا هست بگی واسه جذب فالور ی کاری کنن. اینجا چی. چقد ملت دیونن

خیلی دیوونن  خواهر خیلی آخه مریض  بگو چی بهت میرسه خوب.  انقد براش قرآن خوندن  ک نگو 😅

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

اره دو سه روز پیش تاپیک‌زد که من شوهرشم و میخوام طلاقش بدم . دوستان گزارش زدن ترکید

بخاطر پربازدید شدن چیکار میکنن 😐😑الانم یکی تاپیک زده بابام میخواد بهم ... استغفرالله لعنت بهشون

باید کمکش میکردین رمان بنویسه با این قدرت تخیلش😐

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

لعنت بهش تا چند روز هم خبری ازش نبود چقدر پست بود😐😐

اونوقت که بعضی کاربرا مچ کاربرای فیک رو میگیرن،بقیه میان یقه میدرن که ولشون کنین بذارین خوش باشن