2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا انقدر سختگیری میکنن؟معدل هفتم و هشتم چقدر تاثیر داره؟

میگم که بستگی به منطقت داره چون خیلی خیلی رقابت بالاس الان اگه نهمی ترم دوم خوب خوب بخون معمولا امتحاناشون هم آسون میگیرن کامل بشی هفتم و هشتم تاثیر دارن ولی نه اندازه نهم

میگم که بستگی به منطقت داره چون خیلی خیلی رقابت بالاس الان اگه نهمی ترم دوم خوب خوب بخون معمولا امتح ...

هفتم همش ۲۰ هست

هشتم معدلم ۱۸/۷۸ شدم

امسال با اینکه خیلی درس خوندم امتحانام رو خراب کردم

اخه غیرانتفاعی قبول میکنن معمولا هر معدلی رو. نگران نباش عزیزم معدلت خوبه

مممنونم از راهنماییتون واقعا بهم دلگرمی دادین

از صبح کخ امتحان علوم داشتم نشستم دارم گریه میکنم

مهمنیست خودتو درگیر نکن

حتی اگه ب شدی باز میتونی ثبت نام کنی

از الان ریاضی و علوم بجو قشنگ یادبگیر همه درسارو

چون خیلی به کارت میاد از نهم تا میتونی لذت ببر نگران و درگیر هیچیم نباش

دبیرستان که بیای میفهمی چقد پوچ بود اونهمه نگرانی

مهمنیست خودتو درگیر نکنحتی اگه ب شدی باز میتونی ثبت نام کنیاز الان ریاضی و علوم بجو قشنگ یادبگیر همه ...

ریاضیم ۱۸ شدم

ولی علوم رو خیلی خراب کردم 

از وقتی بچه بودم عاشق پزشکی بودم با اینکه شرایط خیلی سختی داشتم هر طور بود خوندم که مدسه غیر انتفاعی قبول بشم نمیخوام اینهمه تلاشم بی فایده بوده باشه🥲

مممنونم از راهنماییتون واقعا بهم دلگرمی دادیناز صبح کخ امتحان علوم داشتم نشستم دارم گریه میکنم

وای یاد خودم افتادم🥲 زمان ما آزمون نمونه‌ام بود حرص اونم میخورم آخرش رفتم دیدم اش دهن سوزی نبود .ولی تجربی رو از دهم بخون .فول بخون چون دوازدهم واقعا جمع نمیشه .

دانشجوی پزشکی 🩺

برا اینکه امتحاناتو خوب بدی

کتابو فقط نخون اونچیزی که بیشتر رو روند بهتر شدنت مهمه سوال حل کردن و پیدا کردن اشتباها و امادگی و آشنایی با سوالته

قبل هر امتحانی سایت قلم چی برو امتحانای سالای قبل ، شهرا مختلف چهار پنج تایی بزن. رفع اشکال کن!اگه نکنی انگار کاری نکردی سر جلسه   میبنی بیشتر سوالا عینشونو حل کرده بودی هیچ عین خود اون سوالام میبینی 

کلی از پیشرفت میکنن نمراتت اینم بگم ارزش و هوشت اون نمره تو برگه نیست  خودت اذیت نکن