2777
2789
همین ویروس جدیده ک درموردش تاپیک زدم؟؟مینو محزر گفته پاندمی جدید میشه ب احتمال زیادمن گرفتم ی هفته د ...

علائمش‌ چی بود؟

به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزد و به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد دفتر قلب مرا وا کن و نامی بنویس سند عشق، به امضا شدنش می ارزد گر چه من تجربه ای از نرسیدن هایم کوشش رود به دریا شدنش می ارزد کیستم؟ باز همان آتش سردی که هنوز حتم دارد که به اِحیا شدنش می ارزدبا دو دستِ تو فرو ریختنِ دم به دمم به همان لحظه برپا شدنش می ارزد دل من در سبدی، عشق به نیل تو سپرد نگهش دار، به موسی شدنش می ارزد سالها  گر چه که در پیله بمانَد غزلم صبرِ این کرم به زیبا شدنش می ارزد🥰🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همین ویروس جدیده ک درموردش تاپیک زدم؟؟مینو محزر گفته پاندمی جدید میشه ب احتمال زیادمن گرفتم ی هفته د ...

نه عزیزم یه چیزه جدیده میگن بدتر از کروناس 

منم امروز ت. مجازی چند جایی خوندم 😫😫

منم گرفتم گلم چه طور خوب شدی من باید سرپا باشم ولی اصلا نمیشه سردرد خیلی بدی دارم تب های شدید خیلی حالم بده

فقط خداست که حواسش بهمون هست🥲🥺🤌

این بیماری ها هر ۱۰۰ سال یکبار میان از کرونا هنوز ۱۰۰ سال نگذشته .

گذشته؟?

به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزد و به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد دفتر قلب مرا وا کن و نامی بنویس سند عشق، به امضا شدنش می ارزد گر چه من تجربه ای از نرسیدن هایم کوشش رود به دریا شدنش می ارزد کیستم؟ باز همان آتش سردی که هنوز حتم دارد که به اِحیا شدنش می ارزدبا دو دستِ تو فرو ریختنِ دم به دمم به همان لحظه برپا شدنش می ارزد دل من در سبدی، عشق به نیل تو سپرد نگهش دار، به موسی شدنش می ارزد سالها  گر چه که در پیله بمانَد غزلم صبرِ این کرم به زیبا شدنش می ارزد🥰🥰

علائمش چیه؟؟؟

نمیدووووونم.

من هیچ واکسنی نزدم 

چندبار هم کرونا گرفتم مدل خیلی وحشتناکش رو

ولی به چشم یه شوخی بیمزه نگاش کردم

حتی دکتر هم نرفتم  سریع دو سه روزه خودم رو جمع و جور کردم

فقط طب سنتی و دمنوش و جوشانده و سوپ و آبمیوه و روغن مالی پیشونی و سینوس‌ها و بستری نشدن بیشتر از یک روز

....

ما ایرانی هستیم 

سوسول نیستیم که با یه مشکل کوچیک خودمون رو ببازیم

من هیچ واکسنی نزدم چندبار هم کرونا گرفتم مدل خیلی وحشتناکش روولی به چشم یه شوخی بیمزه نگاش کردمحتی د ...

دوران کرونا حس میکنم بیشتر بازی روانی بود

هرکی نمیترسید و بهداشت رو رعایت میکرد مبتلا نمیشد 

من سیستم ایمنیم به شدت ضعیفه و همیشه مریض میشم زود به زود

ولی دوران کرونا با اینکه همه اعضای خانوادم کرونا گرفتن اون زمان مبتلا نشدم(جز کادر درمان هستن)

چون بعنوان یه بیماری عادی مثل سرماخوردگی بهش نگاه میکردم

ولی خب بهداشت رو رعایت میکردم و مرتب دستامو میشستم و ماسک میزدم بیرون از خونه

حتی تا دوسال سرما نخوردم بعد از کرونا

از هفته قبل از این ویروس جدید گرفتم
خیلی وحشتناک نیست

من گلودرد و ابریزش بینی و خلط دارم

دیشب سرم وصل کردم که زودتر عفونت هام خوب شه درس بخونم

وگرنه اگه حالت عادی بود سرم هم لازم نبود بنظرم

نترسید 

چی بود علایمتون ؟

مطمینید همین بوده ؟

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
از هفته قبل از این ویروس جدید گرفتمخیلی وحشتناک نیستمن گلودرد و ابریزش بینی و خلط دارمدیشب سرم وصل ک ...

چند روزه ؟ منم ده روزه اینم .دمنوش و چرک خشک کن اثر داره روش .

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک