2777
2789
عنوان

persia62 لطفا هر وقت اومدی جوابمو بده

973 بازدید | 11 پست
عزیزم موسسه خلاقیت که گفته بودی تو اینترنت سرچ کردم. آدرس و شماره هایی که بود تو تهران عوض شده بود. لطف کن شماره این مرکز تو شهر خودتونو بده بهم تا با اونجا تماس بگیرم و ش جدید تهرانو ازشون بگیرم.

ممنون گلم
قربونت عزیزم

دیروز تو سایتش خیلی چیزای جالب بود مثلا آموزش زبان انگلیسی و روسی
ورزشهای مختلم و خاص
آموزش نقاشی بصورت ویزه
شیمی فیزیک نجوم و ...

با بچه شما چطور کار میشه؟ چیا؟
تو سایتش بود دوره عمومی سه ماهه داره در همه زمینه ها بعد یه آزمون استعدادیابی درسته؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثلا زیمناستیک-سفال- زبان -موسیقیه بلز-شیمی-ریاضی-نجوم-کاردستی-نقاشی-...اینارو دارن هر روزم تو دفتره روز نگارش مربیش مینویسه که چه کارهایی امروز انجام دادن منم کاملا در جریانه کارهاشون قرار میگیرم من که خدارو شکر خیلی راضیم
یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبی . . .
ین ش از گوگل دیدم میگن اشتباهه!
به مرکز شما هم الان زنگیدم یه خانومه برداشت گفت مدیرمون رفته بیرون الان نیست منم شماره ای از تهران ندارم!

بچه شما چند سالشه؟ دختره یا پسر؟ چند وقته میزاریش امنجا؟قبلش مهد میرفته؟ الان که اونجا میره نسبت به هم سن و سالاش چه فرقی کرده؟ الان تو دوره عمومی؟

وای ببخشید خیلی پرسیدم! روم سیاه!
نه خواهش میکنم عزیزم دختر من 2 سالو 11 ماهشه الان 2 ماه که میره اینجا قبلش مهد میرفت در حده 2 هقته دیدم هر روز قبل رفتن گریه میکنه و اصلا اونجارو دوست نداره به سختی هم از من جدا میشد دیگه نذاشتمش اونجا تا اینکه اینجارو پیدا کردم و الان 2 ماه میره خودشم دوست داره برا رفتن هم با من کاملا همکاری می کنه نسبت به هم سناش که قبل از رفتن به اینجا فرق می کرد طوری که همه این فرق ومتوجه میشدن قبل از اینجا خودش 40 تا کلمه انگلیسی بلد بود تمام رنگهارم میشناخت تمام میوه ها حیوونا تو 8 ماهگی 10تا حیوونو با انگشت نشون میداد کلا بچه خیلی باهوشیه الانم مربیش اینو تایید میکنه الان تو دئره عمومیه قراره اخره شهریور ازشون ازمون بگیرن تا استعداد یابی بشه اگه بازم سوالی داشتی بپرس عزیزم
یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبی . . .
ممنون از حوصلت عزیزم
دختر من 3 سال و 2 ماهشه.حدود 2 سال مهد میره کلی کلمه انگلیسی و روسی و شعر و قصه و ... بلده و خداروشکر خیلی از همسناش سرتره.
دلم میخاد روش تخصصی کار کنم.این موسسه رو هم تازه از شما شنیدم که به نظرم خیلی جالب اومد.
از 118 هم پرسیدم شمارشو نداشت. ظاهرا تنها مسیرم مدیر موسسه شهر شماست که خانومه میگفت امروز نمیاد.فردا بهش زنگ میزنم.انشالا اون شماره تهرانو داشته باشه.

راستی یه کوچولو هم باهم همشهری(هم استانی)هستیم! من آملی هستم تهران زندگی میکنم.