2777
2789

بیا جلو ی بوسه خوشگل بده ببینم نبینم غم داریا حیف این صورت معصوم نیس نخندی 

بخند جانم

زندگی خیلی قشنگ مخصوصا با شما خانمای زیبا و خوشگل💚🌻😘😘🥺

بی تفاوت به جهان باش و فقط ناز بخند 💚🌻😘

من همیشه بیادت میمونم ...

بوووووس🫂

یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕

منی که واقعا صورتمو به گوشی نزدیک کردم که بوس بدم...🥺🤓😂💜

مرسییییی زیبااااجانم💜💜💜💜💜💜

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد از دیشب، که 4 ساعت تمام با شوهرم درد دل کردم که من ازش محبت میخوام و اون در جواب بهم گفت محبت من به خرج کردنامه به لباس خریدنامه به خورد و خوراک عالی تهیه کردنامه ولی حاضر نیستم محبت کلامی کنم چون از خودم بدم میاد حس میکنم دارم چاپلوسی میکنم و من تا خود  صبح گریه کردم

دیدن تاپیکت لبخندی به لبم آورد

مرسی 💋💋💋🤎🤎🤎

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
عزیزممم از راه دور میبوسمت 💚🌻

مرسییی 

ماااااااااااااچ😘🧡🧡🧡

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

بعد از دیشب، که 4 ساعت تمام با شوهرم درد دل کردم که من ازش محبت میخوام و اون در جواب بهم گفت محبت من ...

اینو یادت باش این روزا میگذره حالمون خوب میشه ولی یادمون نره همیشه لبخحد ب لب داشته باشیم 

قربونت برم ماچ😘🌻

اینو یادت باش این روزا میگذره حالمون خوب میشه ولی یادمون نره همیشه لبخحد ب لب داشته باشیم قربونت برم ...

میذره اما چجور گذشتنش مهمه

کاش ذات من تغییر میکرد وابستگیم به شوهرم به صفررررررر میرسید

اینو یادت باش این روزا میگذره حالمون خوب میشه ولی یادمون نره همیشه لبخحد ب لب داشته باشیم قربونت برم ...

پدر نازنینم 8 ماهه فوت کردن و شوهرم بجای اینکه جای خالیش رو برام پر کنه ، بیشتر ازم فاصله گرفته

ازش متنفرم

پدر نازنینم 8 ماهه فوت کردن و شوهرم بجای اینکه جای خالیش رو برام پر کنه ، بیشتر ازم فاصله گرفتهازش م ...

الهی خدارحمتشون کنه خیلی متاسفم خدا بهت صبر بده 

ببین مشکلش چیه دنبال راه حل باش ولی نزار بفهمه تو دنبال دلیلی

الهی خدارحمتشون کنه خیلی متاسفم خدا بهت صبر بده ببین مشکلش چیه دنبال راه حل باش ولی نزار بفهمه تو دن ...

هیچ مشکلی

15 ساله همینه

میگه بلد نیستم دوس ندارم

مدلم اینه

هیچ مشکلی15 ساله همینهمیگه بلد نیستم دوس ندارممدلم اینه

تو تاپیکات خوندم مدرس زبانید درسته چرا خودتو نجات نمیدی ازین زندگی حیف جوونیت نیس مهرتو ببخش بچتو بردار برو کلاس زبان دبیر شو خرجتونو دربیار بدون منت 💔💔💔یا مدتی تحت فشارش بزار ببین بهتر میشه رو دادی پررو شده گلم

تو تاپیکات خوندم مدرس زبانید درسته چرا خودتو نجات نمیدی ازین زندگی حیف جوونیت نیس مهرتو ببخش بچتو بر ...

اشتباه من این بود که بعد عقد که فهمیدم چجور آدمیه جدا نشدم

الان با دو تا بچه دیره

مدرس زبان درآمدی نداره

اشتباه من این بود که بعد عقد که فهمیدم چجور آدمیه جدا نشدمالان با دو تا بچه دیرهمدرس زبان درآمدی ندا ...

کدوم استانی ؟؟؟

چرا دبیری ثبتنام نمیکنی فامیلا ما با وجود اینکه رشته های دیگه بودن با لیسانس همه معلم شدن البته پارتی بازی هم داشتن 

تو اموزشگاه حقوفشون اداره کار مدتی کار کنی پول جمع کن بتونی ازونجا بری