2777
2789
عنوان

همین الان کجا و در چه حالی که اومدی نی نی سایت ⁉️😀

| مشاهده متن کامل بحث + 3254 بازدید | 288 پست
خونه خودم دخترم مریضه خودم کمی بی حال جلو شومینه دراز کشیدم و بافتنی ام را نگاه میکنم

انشالله زودی خوب بشه 

❌ لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد 

چرا لنگیده؟

اتل بسته بودم...چند روزی دراوردم ولی دکتر‌گفته۱۰روز باید خونه باشی راه میرم درد میگیره

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اومدم تاپیک بزنم ولی دل میزنم بزنم یا نه...🥺💔

خخ تو هم میخوای بدون تاپیک بمونه کاربریت؟ منم بعد زدن پشیمون شدم دیگه ادامه دادم😂

اتل بسته بودم...چند روزی دراوردم ولی دکتر‌گفته۱۰روز باید خونه باشی راه میرم درد میگیره

ای بابا 

انشالله زودی خوب بشی

یکی باید مارو با بیل بزنه بندازه بیرون از اینجا وگرنه بازم میایم

به مجتبی بگو قطعش کنهه😂

پشتی یا سال اولته؟ 

ای بابا انشالله زودی خوب بشی

قربونت برم مرسی عزیزم♥️♥️

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

شوهرم رفته ماموریت از خانواده خودمم دورم🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

ای بابا

بشین فیلم و سریال ببین، یا پاشو برقص یا سیب زمینی سرخ کرده درست کن با سس بزن بر بدننن. هر کاری دوست داری بکن تنهایی یادت میره 

ای بابابشین فیلم و سریال ببین، یا پاشو برقص یا سیب زمینی سرخ کرده درست کن با سس بزن بر بدننن. هر کار ...

اوفففف

همه اینکارو کردم جالب اینجاس لذت میبرم تنهام😂😂

همه خواستن برن بهشت هیچ کی نخواست بسازه بهشت❤️‍🩹
مجتبی دیگه منو گردن نمیگیرهسال اوله پشت کنکورم امسال تازه دیپلم گرفتمتو چی؟

ببین چیکار کردی مجتبی هم دیگه تو رو گردن نمیگیره 

من سال دومیه که پشتم، سال اولم یکی از دلایل قبول نشدنم همین نی نی سایت بود. تو کار منو نکن سال های دوم به بعد پشت کنکور موندن خیلی سخته. منم میخوام بزودی اینجا رو بزارم کنار، 🥲