2777
2789

خووشون زنگ زدن اومدن بدون دعوت خواهر شوهرمم سر راه یکم جوجه گرفت برا شام سرخ کنیم

اون یکی خواهر شوهرم خونش ی کوچه بالاتره 

مادرشوهرم داشت بااون یکی ک نیومده بود حرف میزد خواهرشوهرم ک خونمون بود گفت بگو بیاد مادرش نگفت بعد گفت چرا نگفتی گفت شاید خوشش نیاد خواهرشوهرش بیاد خونش شاید از خواهر شوهرش خوشش نمیاد منم لبخند زدم هیچی نگفتم

اون خواهر شوهرم ب مشکل خوردیم یکم باهاش رو مخه کاراش 

خواهرش گفت مارم دعوت نکرده خودمون اومدیم بدبخت گفت نیاید چی بگه

اصلا اهمیت ندادم ب مادرش

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یکی به نفع تو عزیزم نیومد ریختش ندیدی خودشونم میدونن از اون یکی خوشت نمیاد که نگفتن بیاد

ن مامانش داشت تیکه مینداخت ک من زنگ بزنم دعوت کنم منم اهمیت ندادم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره