2777
2789
عنوان

کیا مهریه و نفقه با حق حبس گرفتن

83 بازدید | 12 پست

بچه ها من اول برای طلاق توافقی اقدام کردم میخواستم مهریه ام ببخشم اونجا دعوامون شد و خیلی اذیتم کرد بدو بیراه گفت بهم پشیمون شدم وکیل گرفتم مهریه و نفقه اجرا بذارم اموالی به نام خودش نداره فقط کارمند رسمی دولت هست منم دوشیزه ام(باکره) میخوام حق حبسمو استفاده کنم کسی اینجا تجربه داشته؟ یا میتونید راهنمایی کنید 

یا رب تو نخواهی ، نخواهد هیچکس . .✨🦢

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصطلاحا بهش میگن حق حبس ینی میتونم تا پایان پرداخت مهریه ام وظایف زناشویی انجام ندم (تمکین نکنم) و ا ...

خب مهریه بخای ک نگهت نمیداره ک بخای کاری کنی اصلا

میگ مهریه تم قسطی میدم

دو سالی ی سکه 

خب مهریه بخای ک نگهت نمیداره ک بخای کاری کنی اصلامیگ مهریه تم قسطی میدمدو سالی ی سکه

خب طلاق بده بهتر مهریه هم بده ، ولی بخاد طلاق نده همراه مهریه باید نفقه هم بده و به زور هم نمیتونه منو ببره خونه اش ، یعنی شما میگی میگه هم نفقه هم مهریه میدم همینجوری بمونیم؟ چون تو حق حبس ایشون هم نمیتونه ازدواج مجدد بکنه مگر با درخاست از دادگاه و دلایلی اجازشو بگیره که طول میکشه و سخت هست

چون باکره ای نمیتونه عدم تمکین بگیره. مگه وکیلت نگفته بهت؟

بله گفته شما انجام دادید؟ میخواسم اگه تجربه داشتن درمیون بذارن یکم نگرانم