2777
2789
عنوان

دختر عموم رفت 💔 ایتالیا☺

207 بازدید | 23 پست

نرگس ☺ منو اون مثه دو خواهر بودیم همبازی هم بودیم ... با هم بزرگ شدیم ... پریشب بلیط داشت با هواپیما اول رفت ترکیه و بعد رفت ایتالیا برای ادامه تحصیل و پزشکی😢😢😭😭😭😭 از دیشب تاحالا دارم گریه میکنم چرا رفت... خب همینجا میتونستی😭😭 داشتم گریه میکردم بهش گفت چرا داری میری خب همینجا بخون💔 گفت که نمیشه اگر میشد من وایمیسادم ... گفت من میرم برا تو هم جا میگیرم تو هم درست رو ادامه بده و با یک دیپلم فقط بیا😭😭💔 نمیتونم اصلا نمیتونم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهرم تنها بچه اش دخترش رفت .خیلی براش سخته چون با این قیمت دلار زندگی اونجا راحت نیست .ولی میدونست دل دخترش با موندن نیست وگرنه با پشتکاری که دخترش داشت حتما دکترا هم قبول میشد

جا میگیره؟😅یاد صف نون یا اتوبوسا که قدیم زود سوار میشدیم برا مامانمون جا بگیریم افتادم

بله عزیزم این دوتا معنی شون با هم متفاوته گلم😊😊 چه اشکالی داره؟ اون استیکر خنده چیه این وسط عزیزم دارم میگم دیگه بر نمیگرده ایران دیگه کلا رفت هر ۶ سال یک بار میاد