2777
2789
عنوان

شرایط بعد ازدواج

99 بازدید | 8 پست

سلام 

اینکه اگر هر دو خانوم و آقا شاغل باشند اون خانوم حاضر هست هر ماه کل درآمدش رو به اون تا واگذار کند تا بنابر مصلحت هردوشون خرج بشه و 

در ازای آن اون آقا قول بدهد که اگر روزی خانه خریدند حداقل سه دانگ اون خونه به نام اون خانوم بشه 

افرادی که میگویند پول یک خانوم برای خودشه به نظرم این خیلی خطرناکه چون مثلاً اگر اون خانوم بعد سه سال یک میلیارد پول جمع کنه هر ثانیه میتونم بهترین وکیل هارو به کار بگیره و علاوه بر مهریه حتی طلاق ش از اون آقا بگیره و این برای هیچ آقایی قابل پذیرش نیست!

نمیشه یک راه حلی باشه

کسی که بخواد مهریه رو بگیره نیازی به وکیل نداره میگیره 

مردی هم که خونه نداره بهتره که زن نگیره اگه قراره با تلاش کردن دونفر خونه دار بشن بله مرد باید تعهد کتبی بده که چند دانگ از خونه رو میزنه به نام خانومش نه اینکه فقط در حد قول باشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا این چیزی که میگی جدید بود هیچ خانم شاغلی ندیدم اینکارو کنه

شما مردا خودتون این ایده های پلید رو به ما میدید

بعدشم کسی که قصدش تیغیدن و چاپیدن و طلاق باشه شاغل و خانه دار نداره خانه دارش هم حرفه ای تر از این حرفا میتونه اینکارو انجام بده

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
حاجی تفکرت اشتباهه زن پول که میده وظیفش نیست لطفه اینو اشتباه گرفتی

دقیقا لطفه وظیفه نیست 

یه جورایی حس کردم میخواد از اون خانوم سواستفاده بشه و ... 

بعدشم با وعده و وعید دل اون خانوم و خوش کنه 

دقیقا لطفه وظیفه نیست یه جورایی حس کردم میخواد از اون خانوم سواستفاده بشه و ... بعدشم با وعده و وعید ...

دقیقا مردا چون پروان همیشه پورانن همیشههه هااا نمیفهمم این رو و این استدلالا رو از کجا درمیارن😒😒

به نظرم، پولش برا خودش باشه، خریدی چیزی داره ،مثل لباس،کادو یا هرچی یا هزینه های دندانپزشکی.....

شمام هزینه های منزل رو تقبل میکنید.

اگر قرار باشه به این فکر کنید که ایشون بخواد یه روز برای طلاق اقدام کنه، اصلا بچه دار نشید. چون دوست داشتن و موندن زوری نیست. مهریه رو هم اگر معقول و فکر شده تعیین کرده باشید، نگرانی وجود نداره