همسرم یه فامیل دور دارن ک از بچگی باهم بزرگ شدن و خیلی باهم صمیمی بودن تا اینکه اون آقا که متاهل هم بود با یه خانوم متاهل رابطه میگیره و سر همین قضیه زنشو طلاق میده بعدم همسرم باهاش قطع رابطه میکنه سر این ماجرا دعواشون میشه که کارت غلط بوده...حالا اینارو شوهرم تعریف کرده برام مال زمان مجردیش بود...اون خانوم متاهلم که اونم فامیل دوره طبق گفته خانواده همسرم کلا با خیلیا رابطه داره شوهرشم اخیرا فوت شده...اون دوست شوهرمم مجدد ازدواج کرد...تو گوشی شوهرم میبینم که هر از گاهی تو جستوجو های اینستاش پیج اون خانم مشکل دار و همسرجدید رفیقش هست البته هردو قفله و فالو نداره...از اون ماجرا ۱۰ سالی میگذره...ولی شوهرم همچنان هر از گاهی پیجشونو چک میکنه نمیدونم به چه علت...شما باشید به روش میارید؟دلیلش چیه؟چکارش کنم؟قبلا دیده بودم امروزم دوباره دیدم زن جدید اون پسره اون زن خرابم تو جستوجوهاش هست...فکرم درگیره..راهنماییم کنید
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
نمیدونم...این ندونستنا کلافم کرده...کنجکاوی خب یکبار دوبار چرا هر از گاهی هست!!! چون پیج زن رفیقشم بود گفتم حتما کنجکاو شده ی زمانی صمیمی بودن...ولی...هوف