2777
2789
عنوان

مامانا مستاصل شدم

80 بازدید | 14 پست

پسرم 13 سالشه یک هفته اس به بهانه  نمونه سوال حل کردن  رفته داخل گوگل کلی بحثای جنسی رو باز کرده دیده  

حالم بده  پارسالم دوباره سرج کرده اما چیزی بالا نیورده بود اما امسال انگار یادش دادن چکار کنه بالا اورده براش عکس رو دیده فیلمم نمیدونم  نمیدونم فیل تر شکن مخفی داره یا نه 

ی گوشی بدون سیم کارت داره 

این کاربری دست دو نفر است

زنگ‌بزنین به شماره ۱۴۸۰

مشاور کودک و نوجوان داره صحبت کنین

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اقتضای سنشه

سعی کن مدیریت شده گوشی استفاده کنه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

چرا باید حالت بد باشه!! یک میل طبیعه. شما چرا بد میدونی. چرا نیاز جنسی که خدا در وجودش گذاشته بد باشه.شما به جای ناراحتی چند تا کتاب در این زمینه بخونید و باهاش صحبت کنید و بگید همه چی به وقتش. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

میخوام به روش بیارم بعد بگم اگه سوالی داره بیار از خووم بپرسه

خودت میدونی که هیچ وقت نمیاد از خودت بپرسه 

پس بذار یه حرمت و ترسی بینتون بمونه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

میخوام به روش بیارم

فکر نمیکنم کار درستی باشه

قبل از هر اقدامی حتما با مشاور صحبت کنید یا اگر براتون نقدور نیست داخل گوگل راجبش بخونید

در کل از یه سنی به بعد هیچ نظارت خاصی روی بچه نمیشه داشت

به رو اوردن فقط مخفی کارش میکنه

میخوام به روش بیارم بعد بگم اگه سوالی داره بیار از خووم بپرسه

اول چند تا خودت کتاب روان شناسی کودک بخون بعد. خودشم به روش نیار. دوستانه صحبت کن. بعد از اینکه اطلاعات کافی به دست اوردی

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

باید به روش بیاری

فکر نکنه که شما اطلاعات پایینی دارین و می تونه مخفی کاری کنه

و با قاطعیت بگو و حتی رودست هم بزن 

یه برنامه هایی هست که زمان استفاده از اپلیکیشن و.... هر انچه توی گوشی هست رو دقیق نشون میده 

اون رو نصب کن و توی فولدری که مشخص نیست بزار 

بعد از چند روزی که چک کردی بهش نشون بده و بگو مثلا دیروز شما چند دقیقه توی فلان اپ بودی 

دیگه حساب کار دستش میاد و با شما رو راست مبشه