وای یه تاپیک زدم آخرین بار گفتم النگومو بفروشم برم خرید کنم؟ بعد تا تاپیک و زدم ثبت شوهرم اومد خونه کار شوهرم یه جوری یع بار شب میاد یه بار وسط روز اونم بعد دو روز کاری من پاشدم غذا گرم کنم تا جمع کنم یه ساعت طول کشید فکر کنم اومدم دیدم گزارش زدن برام نی نی یارم در کماااال بهت و ناباوری منو تعلیق کرد😆😆بخدا چنان عصبی شدم خدا وکیلی نکنید این کار و ببنید بارها شده تاپیک زدم نتم قطع سده بچم گریه کزده خیلی مثل من اینطوری ان چرا گزارش میزنید آخه؟؟؟ (چون جواب کاربرا رو ندادم گزارش زدن نی نی یارم تعلیقم کرد) فقططط بخاطر اینکه جواب ندادم😑😑😑😑
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
عجب هب کار پیش میاد کف دست بو نکردم که یه ساعت دیرتر جواب میدم حالا چیزی نمیشه که
خانوم محترم وقتی شما تاپیک رو به امون خدا میذاری در واقع داری به کاربرا توهین میکنی،،پس بهتر هر وقت که تایم آزاد داری تاپیک بزنی نه اینکه هر وقت عشقت کشید