2777
2789
عنوان

شروع مستقل شدن✨

86 بازدید | 10 پست

یک چیزی که همیشه خیلی برام آرزو بود این بود که آنلاین شاپ مورد علاقه‌م رو بزنم و فقط تو حیطه‌ای که بهش علاقه‌مندم کار کنم

حالا کت بعد مدت ها این آرزوم رو عملی کردم و هنوز فقط چندماهه که شروع کردم گاهی اوقات خیلی خسته و بی‌انگیزه میشم و حوصله‌ی ادامه دادن ندارم

دوس داشتم اگر تجربه‌ی آنلاین شاپ داشتن یا شروع بیزینس خودتون رو دارید تجربه‌هاتون رو در اختیارم بگذارید 🩷

ماجرای من و معشوقِ مرا پایان نیست♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاش خودت تجربتو برامون میگفتی ، منم خیلی به مستقل شدن نیاز دارم

من عزیزم چندماهه که شروع کردم و اونقدری تجربه ندارم فقط این رو بدون اولین فروشی که توی بیزنست داشته باشی اینقدر برات شیرینه که میگی به همه‌ی سختی هاش می‌ارزید

و یک نکته‌ی دیگه اینکه حتماً کاری رو شروع کن که علاقته اینجوری حتی موقع عکاسی از محصولت جای اینکه خسته بشی لذت میبری

من تا یه سه ماه انلاین شاپ روسری زدم خیلی تحقیق کردم سود.. ولی الان به این نتیجه رسیدم به دردم نمیخو ...

علاقتون بیشتر کدوم بود؟

چرا فکر کردید به درد نمی‌خوره؟

من عزیزم چندماهه که شروع کردم و اونقدری تجربه ندارم فقط این رو بدون اولین فروشی که توی بیزنست داشته ...

میشه بگی خودت چه آنلاین شاپی زدی ؟ دوره های ادمینی رو از کجا یاد گرفتی ؟ از کجا شروع کردی ؟ من نمیدونم باید از کجا شروع کنم

سود کمتر وقت خیللییی زیادی میخواد من میخواستم مغازه بزنم ولی فعلا نمیتونم

ان‌شاءالله تو کار جدیدتون موفق باشید عزیزم❤️

میشه بگی خودت چه آنلاین شاپی زدی ؟ دوره های ادمینی رو از کجا یاد گرفتی ؟ از کجا شروع کردی ؟ من نمیدو ...

من آنلاین شاپ لوازم تحریرفانتزی و گلسر و اینا زدم عزیزم

من هیچ دوره‌ای نرفتم خودم شروع کردم با آزمون و خطا پیش رفتم

ریلز گذاشتن به صورت مرتب و اینکه هرروز استوری بگذاری پیج کم کم رشد می‌کنه