2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو همین نی نی سایت یه بار سیف جشنواره گذاشته بود

من برنده شدم آدرس گرفتن پک بفرستن هیچ وقت نفرستادن

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 58کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم(رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم هدف 5: 62کیلوگرم  هدف 6: 60کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

مسابقه نه 

ولی تو ازمون استخدامی مخابرات از بین ۱۰۰نفر ۴ نفر انتخاب کردن که شوهرم جزوشون بود و گفتن قبول شدید 

بعدا یکی از پسرای بازنشسته مخابرات رو گذاشتن جاش گفتن ازمون و مصاحبه فرمالیته بوده 

اعتراضم کردیم صدامون به هیچ جا نرسید 

تو همین نی نی سایت یه بار سیف جشنواره گذاشته بودمن برنده شدم آدرس گرفتن پک بفرستن هیچ وقت نفرستادن

دقیقا سیف برای دوست منم نفرستاد

ترسناک‌تر از آدمایی که مقصرن ولی بلدن تورو مقصر جلوه بدن نداریم

10 نفر بودیم برای یه دوره انتخاب شدیم

قرار شد از بین 10 نفر 2 نفر جذب بشه

یکی از اون دو نفر من بودم چون هم رشته من رو میخواست هم من دکترا داشتم و سابقه کار و ...

موقع جذب رفتم دیدم 1 نفر از ما 10 نفر هست بعلاوه یه نفر دیگه که اصلا تو دوره نبود

بعدها فهمیدم خواهر زاده اون سازمان بود

رشته اش هم یه رشته از علوم انسانی که هیچ ربطی به اون شغل نداشت

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 58کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم(رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم هدف 5: 62کیلوگرم  هدف 6: 60کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم