2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تجربشو داشتین؟ خطری نیس؟

مگه میشه تجربه نداشت ماهم انسانیم دیگه😃درمان نشه خطرناکه ممکنه بزنه به غذد لنفاوی دیگه چون مثه رشته بهم وصله 

حالا درد بی درمون نیست ادم‌میره دکتر دارو‌میخوره زود خوب میشه

چیزی نیست تو خونه بزاری خودش خوب بشه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️ برای نی نی تو دلم دعا کنید🤍🥰

مگه میشه تجربه نداشت ماهم انسانیم دیگه😃درمان نشه خطرناکه ممکنه بزنه به غذد لنفاوی دیگه چون مثه رشته ...

بردم دکتر. سونو هم بردم گفت بس خطره ولی حالا ک سرماخورده بزرگتر شده برا همین نگرانم

بردم دکتر. سونو هم بردم گفت بس خطره ولی حالا ک سرماخورده بزرگتر شده برا همین نگرانم

خب حالا یبار دیگه م‌برو 

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️ برای نی نی تو دلم دعا کنید🤍🥰

ن انشاا خوب میشه نگران نباش .من تو  سرما خوردگی غدد لنفی گلو ورم می‌کنه  چند روزه خوب میشه . یبارم گوشمو پارسال سوراخ کردم پشت گوشم اندازه دو تا گردو با کرد یکی دو ماه بعد رفت خودش

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک