2777
2789

من قبلا یبار تو عقد جدا شدم واسه همین نمی‌خوام اینبار با عجله تصمیم بگیرم کلا بعضی رفتاراش خیلی رو مخمه خیلییی 

اینکه اصلا به فکر زندگی خودش نیست همیشه خودشو فدای بقیه میکنه که من متنفرم از این جور آدما 

دیشب داشتیم حرف میزدیم یهو وسط بحثمون گفت خواهرم که ازدواج کردرفت خیالم راحت شد ازش هرموقع هم مشکل ی داشته باشه گفتم بهم زنگ بزنه منم چیزی نگفتم 

بعدشم گفت که واسه اون یکی خواهرام هم گوشی گرفتم و اینااا خب بحث من الان این نیست خب وظیفشه یجورایی ولی خب من از پسرایی که تا این حد فشار همه خانواده روشون هست خوشم نمیاد 

منم گفتم تو احتمالا از اون آدمایی هستی که آخر از همه به فکر خودشون میوفتن بعد گفت منظورت چیه منم گفتم دقیقا مثل نامزد قبلی من که به فکر همه خانوادش بود خودشو و منو یادش رفته بود 

بعد گفت منو با اون مقایسه نکن منم گفتم یبار اشتباه کردم با یه بچه ننه نامزد کردم دیگه اشتباه نمیکنم بعدم قط کردم دیگم هرچی زنگ زد جواب ندادم 

الان پیام داده واقعااا منو نمیخوای ؟

میخوام بگم آره نمیخوامت 

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

هیچ وقت از اینجوری حرف ردن خوشم نمیاد 

چرا باید بگی نمیخوامت وقتی میگی نمیخوام جدا بشم. مگه بچه ای ؟

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

هیچ وقت از اینجوری حرف ردن خوشم نمیاد چرا باید بگی نمیخوامت وقتی میگی نمیخوام جدا بشم. مگه بچه ای ؟

خب میخوام بگم که دیگه قصد ندارم ادامه بدم باهاش

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگ اسباب بازیه ک بخوایش یا نه درست و منطقی حرفتو بزن توقعاتتو بگو اگ قبول نکرد و دیدی سخت کنار اومدن با ی سری مسائل بهش بگو ک ما آدم هم نیستیم

آنچه كم بود،حرف نبود،باور بود
مگ اسباب بازیه ک بخوایش یا نه درست و منطقی حرفتو بزن توقعاتتو بگو اگ قبول نکرد و دیدی سخت کنار اومدن ...

هرچی بگم گوش میده چشم چشم میگه مطمئنم بیاد عقد کنیم باز ادامه میده رفتارشو 

خب میخوام بگم که دیگه قصد ندارم ادامه بدم باهاش

چرا اخه 

وقتی دلت باهاشه . چرا زبونت تیز میکنی 

بشین تو بغلش وقتی دارین همو ناز میکنید حرف بزنید با هم .... 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

بکو نیاز دارم بیشتر فکر کنم نمیخوام با قلبم تصمیم بگیرم میخوام منطقی انتخاب کنم

خانوادم و خانواده خودش در جریان هستن قراره فروردین بیاد واسه عقد و عروسی ولی من دارم پشیمون میشم 

چرا اخه وقتی دلت باهاشه . چرا زبونت تیز میکنی بشین تو بغلش وقتی دارین همو ناز میکنید حرف بزنید با ...

من یبار جدا شدم چشمم ترسیده 

من یبار جدا شدم چشمم ترسیده

اگع قصدت واقعا کات کردنه اشال نداره بگو ..... و تا آخرش برو 

ولی اگه قلبت براش میتپه ... و امید داری تغییر کنه . هر گز نگو

اگع قصدت واقعا کات کردنه اشال نداره بگو ..... و تا آخرش برو ولی اگه قلبت براش میتپه ... و امید داری ...

رابطمون لانگ هست فامیله با هم در ارتباط هستیم ولی نه اونقدر که قلبم براش بتپه ولی اون واقعااا انگار دوسم دارع 

رابطمون لانگ هست فامیله با هم در ارتباط هستیم ولی نه اونقدر که قلبم براش بتپه ولی اون واقعااا انگار ...

تو منم گیج کردی .... میخوای بمونید یا میخوای بری ... 

اگه ده درصد هم میخوای ادامه بدی باهاش ، هر گز با این ادبیات صحبت کن 

ولی اگه تصمیم خودت گرفتی میتونی بری