من غذای مورد علاقه ام مرغ سوخاری با پیتزا هستش خیلی دوست دارم انقدر دوست دارم که یه بار 4 تا پیتزا بزرگ با 2 کیلو مرغ سوخاری خوردم اصلا عاشقشم لامصب خیلی خوشمزه ست شوهرم بهم میگه نخور میترکی ولی من به حرفش گوش نمی دم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حامی حیوانات🌱 دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بینبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑 آقایون محترم، اگه میبینید باهاتون توی تاپیکی صحبت میکنیم لطفا دیگه درخواست ندید!
خوشمزه ترین غذایی که خوردم فسنجون زن عمو ناهیدم بود
کم غذای خوشمزه نخوردم
هم دستپخت مامانم بینظیرع هم بقیه فامیل مخصوصا زن عمو ناهید که دیگه معروفه تو کل فامیل
ولی مزه ی این غذا تو دهنم هنوز بعد چند سال مونده
جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جامهای قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو میکشی /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب میکنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....