2777
2789
این همه تایپ کن برای استاد آخه ما دبیرستان بودیم ی سلام صبح بخیر میگفتم ، آخرش ی خسته نباشید ممنون ...

من دانشجو بودم خیلی ادب واحترام برای استادهام قائل بودم همشونم دوسم داشتن

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این همه تایپ کن برای استاد آخه ما دبیرستان بودیم ی سلام صبح بخیر میگفتم ، آخرش ی خسته نباشید ممنون ...

میگم بهمون گفته بعد امتحان یه برگه میدم انتقاداتتون توش بنویسید نمیدونم چی بنویسم 

نکته منفی کلاسش این بود خیلی تند درس میداد و فرق میذاشت بین یسری ادما اینو چجوری بیان کنم 

من دانشجو بودم خیلی ادب واحترام برای استادهام قائل بودم همشونم دوسم داشتن

عزیزم همین استادمون گفت که بعد امتحان تو برگه ازم انتقاد کنید 

چیز منفی کلاسش این بود ک فرق میذاشت بین یکسری و خیلی هم تند و سریع درس مداد همینو چجوری بیان کنم هم مودبانه باسه هم انتقادم رو کرده باشم 

میگم بهمون گفته بعد امتحان یه برگه میدم انتقاداتتون توش بنویسید نمیدونم چی بنویسم نکته منفی کلاسش ای ...

وایی من دبیرستان بودم ، بعد همین که گفتی معلم ی سری ها رو اسمشون رو با پسوند جان صدا میزد ی سریا با فامیل منم دقیقا همین ها نوشتم به صورت قاطی پاتی ریختیم رو میز معلم ، اسم هم که ننوشتیم وایی بدش آمده بود جلسه بعد آمده بود سخنرانی 🤭😂😂😂

مودب بنویس تجربه ثابت کرده تحمل انتقاد کردن رو ندارن فقط اینکه تند درس میده رو بنویس اون که تبعیض میزاره ننویس 

عزیزم همین استادمون گفت که بعد امتحان تو برگه ازم انتقاد کنید چیز منفی کلاسش این بود ک فرق میذاشت بی ...

اینو فقط تو تنهایی بگی کینه میکنه باید همتون جمع شید یکی به سرگروهی حرف بزنه که سر زبون داره بقیه م تایید کنن ویکم حرف بزنن یکمم باحالت خنده وفلان.....

اگه هم میدونید باحرف زدن تغییر نمیکنه بیخیال بشید

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
ن بابا ، این چیه مگه من یبار بلند خندیدم استادمون برگشت با خشم نگام کرد منم بین اون همه دختر و پسر ه ...

وا طبیعیه😐

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.