2777
2789
عنوان

بدیای خونواده شوهرمو به خودش گفتم

118 بازدید | 12 پست

نمیفهمه کلا نفهمه

انگار جادوش کردن

باباش کلی سرافکنده‌اش کرده، کلی براش کمبود و عقده و اخلاق بد و اختلالات روانی به ارث گذاشته

باز عاشق اوناست و طرفداریشونو میکنه

هی چی بهش میگم بابا اینا واست سمن جز ضرر هیچی نیستن واست حالیش نمیشهههه

یعنی ظلمی که این آدم به خونوادش کرده شیطان به بشریت نکرده

دلم میخواد خفهههه‌اش کنممممم که نمیفهمه

میخواین براتون تعریف کنم باباش چجور آدمیه؟

اونیکه دارید میگید پدرشه

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متوجه هست نمیخوادپیش شما اعتراف کنه

خب همش طرفداریشونو میکنه اونا رو تو اولویت میذاره، بخاطر اونا چندین بار منو کتک زده، زندگیمون سیاهه، هر دعوایی که میگیریم بلا استثنا از گور پدرش بلند میشه

من تایه کلمه حرف‌میزنم دادوبیدادویه هفته قهره ترجیح میدم همون ساکت بشینم حرصموبخورم وصدامم درنیارم

منم به همین نتیجه رسیده بودم

ساکت بودم

ولی وقتی باز بخاطر اونا باهام بدرفتاری میکنه و اونا رو تو اولویت قرار میده آتیش میگیرم دیگه نمیتونم جلوی خودمو بگیرم میترکم

بله ولی چه پدری...خودش مثل بچه دوسااله رفتار میکنه لوس و بی‌تربیتههمشم از شوهرم سواستفاده احساسی میک ...

چرا مگه چکار میکنه

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
چرا مگه چکار میکنه

اول از همه با تمام فامیلا و همسایه‌ها قهر کرده (از زمان بچگی شوهرم) حتی فامیلای خودش

زنشو کلهم از خونوادش محروم کرده

واسه همین شوهرم تا حالا فامیل ندیده

دوما الکی و سر چیزای مسخره هق هق گریه میکنه مرد گنده، فیلم و نمایش راه میندازه

سوما بشدت خسیسه، خونوادشو تو بدبختی نگه میداره و احتیاجات اولیه رو هم به زور و منت فراهم میکنه

چهارما انقدررر لوووسه که حتی جلوی من هم نمیتونه دست از لجبازیا و گریه و قهر کردناش برداره!!!! سر اینکه چه لباسی بپوشه قهر میکنه، با داد و بیداد و عربده کشی از خونه میذاره میره 

پنجما تمام این اخلاق های مسخرشو به شوهرم انتقال داده و اونم عین باباش سر هر چیز کوچیکی قهر میکنه میذاره میره

ششما فکر میکنه خیلییی زرنگه مردک دغل باز عوضی، سر مهریه میخواست بهمون کلک بزنه عندالاستطاعه بنویسه لحظه آخری مردک پرروی گدا صفت، هییییچ خرجی واسه ازدواج بچش نکرده، نه عروسی، نه طلا، نه خونه، هیچی هیچی هیچی، شوهر بیچارم با قرض و قسط و وام تلاششو کرده ولی مگه یه جوون بدون پشتوانه چقدر جون داره

کلا هیچ جور حمایت دیگه‌ای هم نکرده، حتی واسه اینکه بریم خونه اجاره کنم یه بار هم نیومده با ما بریم یه بازدیدی چیزی، با سر قولنامه نوشتن هم حتی نیومد کنارمون بشینه، راحت تو خونش نشسته بود خونواده‌ی من براش کاراشو میکردن و وظایفشو انجام میدادن

تربیت بچه‌ کوچیک خونواده رو انداختن گردن شوهر بدبخت من، الان همش عذاب وجدان داره که من ازش دورم نمیتونم براش پدری کنم

شوهرم گفته مادر پدرش قبلا هزار بار تا پای طلاق رفتن

یعنی هر چقدر از گند بودن این آدم بگیم کمه

اول از همه با تمام فامیلا و همسایه‌ها قهر کرده (از زمان بچگی شوهرم) حتی فامیلای خودشزنشو کلهم از خون ...

طفلک مادرشوهرت با چ ادمی زندگی میکنه

طفلک مادرشوهرت با چ ادمی زندگی میکنه

بخدا منم همیشه دلم براش میسوزه زن بیچاره آدم خوبیه

کلا ساکته و انگار از زندگی کلاً کنار کشیده

هر چی اون مردک نفهم بگه چیزی نمیگه

الهی خدا تو چشم پسرش ذلیلش کنه به حق علی

منم به همین نتیجه رسیده بودمساکت بودمولی وقتی باز بخاطر اونا باهام بدرفتاری میکنه و اونا رو تو اولوی ...

چاره چیه خب؟

من همین الان دستوپام یخ کرده ودندونام دردمیکنه ازبس بهم فشار دادم ولی خب هیچی نمیتونم بگم همون لالمونی بگیرم بهتره