2777
2789
عنوان

🤣😭🤣😭🤣

94 بازدید | 8 پست

ببینن 

من روم نمیشه برم نامزدی 🤕 

یکبار مهمان اومده بود خونمون منم با 18سال سن اولین بارم بود پذیرایی میکردم 

به همه شربت دادم تو لیوان یکبار مصرفم بودا ـ

دادم به همه بع ی نفر مه ندیدم و از بغلش رد شدم دادم به بقیه یادم رفت بهش بدم 

بعد یه نفر پشت سرم گفت که پیس پیس 

فریبا 

دیدم اوه یادم رفت بهش بدم خلاصه سینی که گذاشته بودم رو زمین رو بلند کردم بهش دادم شربت نمیدونم من خیلی حساسم یا نه انگار ناراحت بود 

من وقتایی که دستباچه میشم پج پج میکنم با خودم سینی رو بلند کردم تا بدم با خودم پچ پچ میکردم و سعی میکردم بگم ببخشید اما از دهنم در نیومد یا انقد اروم گفتم که نشنید خلاصه همه یه طوری نگاه میکردن که با خودم پچ پچ میکردم😭🤕 خودمم متوجه بودم کلا دست خودم نیس دستپاچه شدم سینی شربتا رو گذاشتم زمین 

اصلا نیازم نبودا چون لیوان یکبار مصرف بود 👀🤕 و در رفتم حس میکردم یه طوری همه نگاهم میکنن

الان نامزدی خواهر بنده خداس روم نمیشه برم 

آخرش هم زیر خاک آرام خواهیم گرفت، مایی که روی این خاک، آرامش را از هم میگیریم! زندگی کوتاه است…فرصتی برای غم خوردن نیست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سعی کن برات بقیه مهم نباشن پیش میاد برا همه

چطور مهم نباشن من کلا الان دلم شور میزنه تو مهمونی تنها تنها باید بشینم فک کنم مامانم که با زنا حرف میزنه و کلا کسی با من حرف نمیزنه خودمم حرف نمیزنم 

کلا استرس و یه طوریم دلم نمیخواد برم تو جمع اما مجبورم

آخرش هم زیر خاک آرام خواهیم گرفت، مایی که روی این خاک، آرامش را از هم میگیریم! زندگی کوتاه است…فرصتی برای غم خوردن نیست
😂😂😂تجربه نشد برات ؟ خب دیگ تکرار نکن اینکارو

😂گیجم گیج 

الان مثلا چی رو نباید تکرار کنم 

میگی پچ‌پچ میکنم نکنگیج میزنم نزنهمه چی یادت میره نره. کاری ک انجام دادی دیدی زشته انجام نده برعکس ع ...

دست خودم نیس خو😂

چطور مهم نباشن من کلا الان دلم شور میزنه تو مهمونی تنها تنها باید بشینم فک کنم مامانم که با زنا حرف ...

خب همین عزیزم بقیه هم این مدلین،حفظ ظاهر کن بخون مطلب در این رابطه

کچی کورد🪷☘️پروفم عکس زیبای زنان کورد سربند و لباس کوردی هست♥️