2777
2789
عنوان

قراره مادر خواستگارم بیاد چند مین دیگه پسر هم نمیاره 🤦🏼‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 68 پست
رسم هزار سال پیش میتونستن قبلش تو پارکی جایی دوتایی همو ببینن چ کاریه مادر بیاد برانداز کنه بره بعد ...

توی شهر ما تو پارک قرار گذاشتن رو بد میبینن واسه اسی نمی‌دونم ولی ما میگن مگه خونه زندگی نداریم یا دخترمون خیابونیه تو خیابون و پارک ببینمش هر کی میخواد باید بیاد بشین سر جامون

این کارو جلسه دوم هم میشه انجام داد مگه فقط باید پسر بپسنده اصلا شاید اسی خوشش نیومد

اره اینا رو میدونم 

تو شهر ما ۵۰ درصد اینطورن 

چتدرشونو نیزنن سرشون میرن از اینور به اونور دنبال دختر میگردن بعد اون رو که پسند کردن اجازه میگیرن پسرو میارن 

یه خانمهایی دفتر دارن شماره رو میدن بهم ندیده و خاستگار میعرستن 

اینطوریه اطرالم  دخترا ۶۰۰تا خاستگار دارن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دلیل اینایی ک پسر نمیارن چیه؟ خانم اومده اول خودش شما رو پسند کنده اگر پسندش شدید پسرشو بیارهاینا دق ...

اصلا  اینطور  خواستگاری  ها  به  درد  نمیخوره

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
اتفاقا ما هر چه به سمت فرد گرایی رفتیم طلاق بیشتر شد و زندگیت خراب تر پسرشون حاصل تربیت همین مادره

حاصل تربیت مادره ولی قرار نیست اسی زن مادره بشه اومدیم اصلا از قیافه پسره خوشش نیومد 

یا سلیقه پسر با مادرش فرق داشت اونوقت چی

شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بچه خانواده ها رسمشونه تا خانواده نپسندن دامادو نمیارن چون ممکنه خانواده نپسندن و پسره خودش خوشش بیا ...

چرادیگه همش اشکاله مگه زمان ماقبل تاریخه.... 

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
توی شهر ما تو پارک قرار گذاشتن رو بد میبینن واسه اسی نمی‌دونم ولی ما میگن مگه خونه زندگی نداریم یا د ...

تو پارک دو نفر همو ببینن خیلی بهتره تا مادره بیاد ببینه بعد نپسنده بعد جلو پدرو برادرا کوچیک بشی

من همیشه بیادت میمونم ...

خوب تاکی باید به این رسومات زشت وپوسیده ادامه دادمن به عنوان یک مادرکه پسر20ساله دارم اول انتخاب مید ...

افکار پوسیده اونه که خانواده ها رو گذاشت کنار و فقط رسید به انتخاب دختر و پسر صد درصد باید دختر و پسر همو بپسندن ولی شما نمیری از خونواده با مادر پدر معتاد زن بگیری 

حاصل تربیت مادره ولی قرار نیست اسی زن مادره بشه اومدیم اصلا از قیافه پسره خوشش نیومد یا سلیقه پسر با ...

خوب میگن به خانواده پسر که دیگه تشریف نیارید 

یا پسره نپسندید دیگه زنگ نمیزنن 

اگر جلسه اولم پسر بیاد باز این مسکل هست 

حاصل تربیت مادره ولی قرار نیست اسی زن مادره بشه اومدیم اصلا از قیافه پسره خوشش نیومد یا سلیقه پسر با ...

خوب میگه نه یعنی فک کردی الان مادره ازش جواب میخواد یا میگیره میبرش

افکار پوسیده اونه که خانواده ها رو گذاشت کنار و فقط رسید به انتخاب دختر و پسر صد درصد باید دختر و پس ...

حرفتون درسته اما  من برم خاستگاری حتمن اول تحقیقات لازمو انجام میدم  مرحله دوم هم حتمن پسرمو میبرم تا ببینه

مجبور نیستم بدون تحقیق برم خاستگاری که پسرمو نبرم

خوب میگه نه یعنی فک کردی الان مادره ازش جواب میخواد یا میگیره میبرش

لطفاً دیگه رو من ریپ نزنید طرز فکرمون با هم جور نیست ممنون

جلسه اول مادره نپسنده اصلا به جلسه دوم نمیکشه که اسی هم بخواد نظر بده 

شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

حرفتون درسته اما من برم خاستگاری حتمن اول تحقیقات لازمو انجام میدم مرحله دوم هم حتمن پسرمو میبرم ت ...

عزیز چقدر سختش میکنید 

هرکس هرجوری تمایل داره میتونه باشع 

همینجا هم میبینیم ازدواجهایی که با دوستی و انتخاب پسر اعاز میشن چقدر بعدا مسیله سازن و اتفاقا چون انتخاب پسر خیلی مخالف خانوادست باعث اسیب به زوج جوان میشه و یا بعدا پسر میفهمه اشتباه کرده 

حالا ماهایی که مورد تایید خانواده اش بودیم چقدر سختی کشیویم چه برسه اونایی که نیستن

عزیز چقدر سختش میکنید هرکس هرجوری تمایل داره میتونه باشع همینجا هم میبینیم ازدواجهایی که با دوستی و ...

عزیزم ناراحت نشو امامن یه مادرفهمیده امروزی هستم که که چهارتادختردارم   یکیشم ازدواج کرده ویه پسردم بخت دارم  من که کلا نمیپسندم اومدن خاستگاری بدون پسر رو 

پس چیزی که برادختراخودم نمیپسندم برا دخترامردمم نمیپسندم چون مامیگیم گوش وگوشواره هردودوعزیزن نباید کاری کنیم که به غرورشون لطمه بخوره

عزیز چقدر سختش میکنید هرکس هرجوری تمایل داره میتونه باشع همینجا هم میبینیم ازدواجهایی که با دوستی و ...

من حتی مادرمم خدارحمتش کنه خاستگاری بدون داماد رو نمیزاشت وارد خونمون بشن