2777
2789

واسه چی با مرد متاهل رابطه داری؟ مثلا فک کردی زنشو بخاطرت ول میکنه؟ یا زندگی که ساخته رو از اول باتو شروع میکنه؟ فک کردی بچشو میزاره کنار از اول باتو بچه درست کنه؟ نه فداتشم، قششششنگ تورو جلو زنش قربونی میکنه ، همچین سرتو میزاره وسط پییخ! چی پیش خودت فک کردی؟ مثلا فک کردی اون زنه رو طلاق میده؟ اون مراحل دادگاه رو طی میکنه؟ اگه بچه ای داشته باشه حضانت بچه رو معلوم میکنه؟ مهریه و نفقه و کوفت زهرمار هم میده، فک کردی بعدش باگل و شیرینی ننه باباش میاد خواستگاری تو؟ از اول زندگی مشترک رو باتو آغاز کرد؟ فک میکنی تو کی هستی؟فک کردی تو اولین عشق واقعی زندگیشی؟ یا تو نیمه گمشده واقعی زندگیش هستی و ازدواجی که چندسال پیش کرده گوه خوری بوده؟ گوه خوری واقعیش مال الانه که ته تهشم بازنده این بازی سه نفره تویی ، شمایی ک به گا میری فداتشم ! احتمالا این وسط پولتم میره ، پولت نره جسمت میره ،جسمت نره روحت میره ، روحت نره آبروت میره آبروتم نره آیندت میره🤷🏻‍♂️

آموزه های بانو کاتوزیان

باشد ک تلنگری باشه برا کسایی که درگیر ی رابطه سه نفرن،خدارو چه دیدی شاید ب خودش اومد🤦🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی

درسته

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره ری*دن براش 😏

بازنده اون بازی همونه ک رفته وارد زندگی یکی دیگه شده تهش خودش اسیب میبینه🤷🏻‍♂️

لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی

کدوم کلیپشهتو یوتوبه

اینستا

واقعاااا اینجو زنا چی با خودشون فک میکنن من همیشه با خودم فک میکنم میگم یعنی واقعا انقد خرن که فک میکنن مرده عاشقشان شده اومده سراغشون ?بابا چقد اینجور زنا احمقن

درسته کینه خوب نیست ....ولی زشته یه بدی هایی بی جواب بمونه