2777
2789
عنوان

طلاق گرفتن یا سوختن ساختن

211 بازدید | 25 پست

کم اوردم در حد رضایت ب مرگ .از اول زندگیم همش سوختم ساختم صبوری کردم گفتم درست میشه نمیشه واقن دلم گرفته کم آوردم....باهام خوبه چون من بهش ن نمیگم هرچی اون بگه هست ...یکم بهش گوش ندم سریع دعوا و بحث ...خب هرکی هرکسی ب حرفاش گوس بدی و باب دلش باشی باهات خوبه ریگ ....چرا وقتی حرف خودمو میزنم حق خودم میخوام یا ب ی حرفش ن میگم بد میشه و میزنه ....دست ب زن شدید نداره ولی صداش سریع میاره بالا و ی سیلی میزنه ....واقن حس می‌کنم صبوری هام تموم شد نمیکشم دیگ ....طلاق هم ترس دارم مشاور پول ندارم و اینک همسرم نمیاد و اصن پول بابت مشاور بهم نمیده ...با هیچ کس هم صحبت نمیکنم چون تنها کاری ک بقیه میکنن سرزنش هس و بعدا همونو کوبوندن تو صورتت ک ترجیح میدم تو خودم بریزم پسس ...ولی هسته شدم حتی دلم می‌خواد بمیرمممم

دور از جونت عزیزم ولی قوی باش . یجورایی از یه جهاتی که تعریف کردی من تو ام و تو منی.کاملا درکت میکنم ...

شماره ۰۹۶۴۰۰ هر روز ۸ صبح و ۱۲ ظهر نوبت مشاوره رایگان میده موضوعتم میپرسه حتما صحبت کن تونستی .خیلی کمک میکنه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مشکلتون چیه؟اعتیاد خساست شدید و فقر شدید خیانت و چشم چرونی شدید مشکل شدید جنسی هرچیزی غیر از اینا قا ...

دست بزن توی گزینه هاتون نیس ؟ 

با دست بزن داشتن میشه کنار اومد ؟ با همیشه هر چی اون خواست باید بشه هم میشه کنار اومد ؟

مشکلتون چیه؟اعتیاد خساست شدید و فقر شدید خیانت و چشم چرونی شدید مشکل شدید جنسی هرچیزی غیر از اینا قا ...

مگ فقط زندگی ایناس....پس اینکه هرروز ذوقت رو بکشه تو رو نبینه درکت نکنه گوش ب حرفت نده و واسه خشحالیت قدمی برنداره اینا مشکل نیستن ؟؟؟ خب من هم آدمم دلم می‌خواد تجربه کنم ی سری حس های قسنگو ...قبل ازدواجمم رابطه با کسی نداشتم ک بگم تجربه کردم از خونه پدر مستقیم خونه شوهر اینجاهم ک بدتر از اونجا ...هیچکس حس هام رو نمیفهمه