2777
2789

خانما من پیش فرناز معمارزاده میرفتم ولی دویشم داشتم ولی متاسفانه خیلی شلوغ شاه و خیلی عوض شده نسبت ب چند سال پیش زیرمیزی های زیاد میگیره همش هر جلسه سونو میکنه میخوام ی دکتر زنان خوب ولی شلوغ وحشتناکی نباشه مثل عراقی ک نشه نوبت گرفت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اشتاهامون بعد ۱۵ سال بچه دار نشدن رفتن پیش فردوس محرابیان الان ۲قلو پسر دارن 

نظرت تا وقتی محترمه ک محترمانه بیان کنی❤️از تاپیکا ایراد نگیر چون متعلق ب ی نفر نیست✨️

فردوس آقا هست؟خانم میخوام باشه چیزی راجب بیلا مقاره عابد شنیدین؟

فردوس خانومه

نظرت تا وقتی محترمه ک محترمانه بیان کنی❤️از تاپیکا ایراد نگیر چون متعلق ب ی نفر نیست✨️

هتاو تهرانی

ایشونم ایمشونو نشنیده بودم الان زدم گوگل اتفاقا چندماهه اقدامم و‌متاسفانه نمیشه ماه قبلم ی اتفاق عجیب برام افتاد اصلا نه خودم نه هیچ دکتری ک رفتم متوجه نشدن این بارداری خارج رحمی بود یا پوچ

حدود یک ماه زیر نظرش بودم عوضش کردم

خالم رفت پیشش الانم بارداره خوشبختانه

ایشونم ایمشونو نشنیده بودم الان زدم گوگل اتفاقا چندماهه اقدامم و‌متاسفانه نمیشه ماه قبلم ی اتفاق عجی ...

هتاو تهرانی معروفه