2777
2789

من خیلی ذهنم درگیره، مثلا توو ساختمون دو نفر دعواشون میشه تا روزها بهش فک میکنم، فکر فلج کننده که دیگه نمیذاره هیچ کاری بکنم 

خدا نکنه اتفاقی برای خودم بیوفته، کارمن جوریه که با مردم در ارتباطم، صبح یکی بیاد ی چیزی بگه تا شب دیگه انرژی ندارم 

خیلی شبا تا صبح از فکر و خیال نمیخوابم 

جامعه هم که پر شده از آدمایی که نمیفهمن چی میگن، خیای وقتا طرف حرفی میزنه میگم به این دلیل و به این دلیل از حرفت ناراحت شدم میگه عهههه نمیدونستم نباید بگم، عههه حالا ببخشید، عهههه حساس نباش 

من حساس نیستم اما خیلی رفتار بقیه درگیرم میکنه 

انقدر که دوست دارم توو خون بشینم و با هیچ کس در ارتباط نباشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارهه!!!!!!!!!!!!!

خیای وحشتناکه، بخدا دیشب تا صبح بابت حرفایی که مدیر ساختمون دو هفته قبل زده بود خوابم نبرد، منتهی خودش انقدر وقیحه که فردای اون همه توهینی که با ما کرد اومد ازمون ی چیزی قرض کنه 

بدترش اینه که به هرکی میخوایی بگی، میگه ولش کن، ذهنت رو درگیر نکن، اون مدلشه دیگه، کاریش نمیشه کرد 

این حرفا بیشتر آدم رو عذاب میده 

خدا رو شکر جامعه هم که پر ازا دم احمقه، میری بیرون تا برگردی کلی رفتار و حرف عجیب میشنوی 

کاملاً درکت میکنم

چیکار میکنی توو همچین مواقعی که حالت خوب بشه؟! 

من امروز ی پیام منتهی گرفتم از ی مشتری، حق باهاش نبود و کاملا براش توضیح دادم و قانع شد که اون اشتباه کرده 

اما اصلا از ذهنم بیرون نمیره که چقدر ادم میتونه بی فکر باشه که اصلا از اول اینطوری رفتار کنه و همچین پیام منفی ای رو بذاره 

خیای وحشتناکه، بخدا دیشب تا صبح بابت حرفایی که مدیر ساختمون دو هفته قبل زده بود خوابم نبرد، منتهی خو ...

دقیقاً خیلی ناراحتم بخاطر این اخلاقم کوچک ترین حرف یا حرکتی ناراحتم میکنه اینقد بهش فکر میکنم تا افسرده بشم کافیه یکی بهم اخم کنه یا سلام کنم جواب نده تا چندسال یاذم میمونه و بخاطرش ناراحتن نه اینکه کینه ای باشم ها نه فقط خیلی ناراحت میشم و میرم تو خودم و هی فکر میکنم چرا اینکار رو کرد مگه من چیکار کردم یا مگه من چی گفتم مگه چی فهمیده مگه چی شده چرا اینقد سوال میپرسم از خودم تا خسته بشم

دقیقاً خیلی ناراحتم بخاطر این اخلاقم کوچک ترین حرف یا حرکتی ناراحتم میکنه اینقد بهش فکر میکنم تا افس ...

آره 

ادم از ته قلب ناراحتی رو حس میکنه 

و انرژیش تماما صرف ناراحتی میشه

خیلی بده 

خیلی دوست دارم اصلا این حرفا هیچ اثری رووم نذاره 

منم همینطور

راه کاری براش نداری؟ 

من ی وقتایی یک روز کامل از دست میدادم بابت حرف یا رفتاری که طرف انجام داده و خودش اصلا متوجه اون کار اشتباه نبوده یا حتی از عمد اینکار رو کرده