2777
2789

پریودی در بارداری چ سمیه

پریود باشی دیگه باردار نیستی

برای لانه گزینیم لکه ن خونریزی

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

معرفی میکنم پریودی در بارداری ساخت نی نی سایت

وای دقیقا 😂😂😂😂😂😂

یا ناقص شدن جنین در اثر قرمه سبزی و فسنجون 😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

تو خانواده ما همچین چیزی نبوده

اصلا هیچ جا نیست بعضیا این چیزا رو میگن ک الکی بگن نمیدونستن حاملن ولی از نظر پزشکی امکان نداره چون اگر رحم ب خونریزی بیوفته بچه سقط میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا هیچ جا نیست بعضیا این چیزا رو میگن ک الکی بگن نمیدونستن حاملن ولی از نظر پزشکی امکان نداره چون ...

خودمم می‌دونم داره چرت میگه واقعا اینجا آدمو روانی میکنن نگا تاپیک قبلمو بخون نظر بده

تو خانواده ما همچین چیزی نبوده

براماهم نبوده اصلاً، لک بینی و خون‌ریزی شدید داشتیم، ولی پریود ماهانه نه، این میگفت پریود میشدم وقت به وقت

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
به خدا اینجا منو دیوانه کردن تاپیک قبلمو بخون

میدونم چی میگی بابا منم زخم خوردم😂😂😂

نی نی سایت میگفتن قرمه سبزی تو بارداری سقط اوره منم خیلی هوس داشتم تااین ک رفتم از دکتر پرسیدم هاج و واج نگام کرد گفت حالت خوبه تو؟مطمعنی تهران زندگی میکنی؟سواد خوندن نوشتن داری؟خیلی خجالت کشیدم دیوسا بااین تزاشون😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خودمم می‌دونم داره چرت میگه واقعا اینجا آدمو روانی میکنن نگا تاپیک قبلمو بخون نظر بده

اره دیدم ولش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معرفی میکنم پریودی در بارداری ساخت نی نی سایت

نه عزیزم. خواهرم و مادربزرگم پریود میشدن تو حاملگی. من خودم ماه اول شدم. اما مادربزرگم فکر کنم تا چهارماهگی پریود میشده

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست